Sniping Games of All Time 3

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1119519
PartNo:5907813592126
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 179 Kč
Cena s DPH: 216 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Code of Honor 3
Zoufalá doba si žádá zoufalé činy

Přidejte se k elitní četě francouzské cizinecké legie, která od prezidenta získala právo operovat ve Francii, na první misi v zemi původu. Na pozadí celonárodní společenské krize bojujte se zlovolnou zločineckou organizací, která má v plánu využít situace a zahájit obrovskou krádež zbraní, což by mohlo vést k destabilizaci celého světa.

SAS: Secure Tomorrow
Odjistit! Připravit! Běž, bež, bež!

Dokonale organizovaná teroristická skupina zachránila svého vůdce z vězení s přísnou ostrahou. Nyní na scénu vchází SAS. Tehdy ještě nikdo nečekal, že se situace natolik vymkne z rukou. Přidejte se k elitní vojenské formaci a podpořte je v boji proti terorismu. Díky dokonalému výcviku a nejmodernějšímu vybavení máte nad nepřítelem výhodu.

Terrorist Takedown 2: US Navy Seals
Novináři se ocitli v zajetí!

Dva dny po únosu vláda zahajuje vyjednávání s teroristy a snaží se o propuštění vězňů. Jelikož podmínky nejsou splnitelné, mohlo by se zdát, že vyjednávacímu týmu už došly všechny možnosti. Speciální jednotka je tajně vyslána, aby se pokusila zajistit bezpečný návrat rukojmích. Váš úkol coby amerického vojáka z Navy Seals není jen rukojmí osvobodit z rukou teroristů, ale také se musíte vrátit zpátky živí.

Parametry:

Herní provedení: Ano
Záruční podmínky: 24 měsíců


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.