HP 648A Cyan LJ Toner Cart, CE261A (11,000 pages)

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:84993
PartNo:CE261A
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 7 328 Kč
Cena s DPH: 8 867 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Tiskněte s HP
Snadným způsobem sledujte využití toneru a objednávejte nový díky vestavěným inteligentním funkcím originálních kazet HP. Snadná recyklace – kazety vrácené prostřednictvím programu HP Planet Partners jsou zodpovědným způsobem recyklovány.
Popis produktu
Udržujte nízké náklady na tisk a zachovejte si svou produktivitu. Tonerové kazety HP Color LaserJet zajišťují bezproblémový tisk s trvalými výsledky. Protože byly tyto kazety navrženy pro výjimečnou spolehlivost, vyhnete se plýtvání spotřebním materiálem a drahým prostojům.
Tiskněte vynikající barevné firemní dokumenty i ostrý černý text pomocí originálních kazet HP s tonerem ColorSphere. Získejte tisk v kvalitě tiskového centra i ve své kanceláři – toner HP je kompatibilní s širokou řadou papírů pro laserové tiskárny a poskytuje konzistentní výsledky.
Azurové tiskové kazety HP Color LaserJet CE261A dosahují profesionálních výsledků tisku obchodních dokumentů. Originální kazety HP s tonerem ColorSphere byly speciálně navrženy pro vaši tiskárnu a brání plýtvání časem a spotřebním materiálem.
Technická specifikace
Typ spotřebního materiálu: Toner

Barva: Cyan

Výtěžnost: 11000

Rozměry (Š x H x V): 390 x 164 x 214 mm

Kompatibilní zařízení: Tiskárny HP Color LaserJet CP4025 a CP4525

Parametry:

Tisková technologie: Laserová
Typ produktu spotřebního materiálu: Barevná cartridge/toner/páska
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.