Nintendo 3DS The Legend of Zelda: Majora"s Mask

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1209331
PartNo:NI3S710
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 069 Kč
Cena s DPH: 1 294 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Závoďte s časem a zachraňte zem odsouzenou k zániku v The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D pouze na systémy z rodiny Nintendo 3DS! Tato plně remasterovaná verze oblíbeného titulu, který původně vyšel na Nintendo 64, disponuje vylepšenou grafikou a dalšími prvky, ale zároveň zůstává věrná odkazu původní hry. Vydejte se do záhadného světa na poutavé, strašidelné dobrodružství!
Přidejte se k Linkovi na jeho výpravě za záchranou země Terminy před hrozivým osudem – za tři dny má měsíc narazit do země a zničit vše, co mu bude stát v cestě. Link se musí s pomocí kouzelné okaríny vracet v čase a prožívat tyto tři dny znovu a znovu, dokud se mu nepodaří neštěstí zabránit a zachránit tak svět. Prozkoumejte každý kout Terminy, vydejte se do nebezpečných dungeonů, přes zrádné hory, jedovaté bažiny, tajuplnou poušť a rozlehlý oceán a zastavte Skull Kida!
Až se budete pohybovat v čase sem a tam, naučte se denní rutinu lidí, které potkáte, získávejte informace a pomáhejte, kde jen to půjde. Usmiřte rozhádané páry, najděte pro ambiciózní Deku nová místa, kde mohou obchodovat, nebo se třeba věnujte hledání ukradených předmětů – ukažte se ve správný čas na správném místě a možná dokonce za svou snahu něco získáte. Času ale není nazbyt a stihnete pomoci jen několika lidem, než se třetí den uchýlí ke konci a vy se budete muset opět vrátit na začátek…
Na cestách budete moci sbírat různé masky. S některými se můžete jen chlubit, ale některé vám propůjčí speciální schopnosti, které byste bez nich neměli! Díky maskám můžete mluvit se zvířaty, běhat rychle jako králík, nebo se dokonce proměnit v úplně jiného tvora. Vyzkoušejte si, jaké to je být Deku, Goron nebo Zora, a použijte jejich schopnosti, abyste mohli létat vzduchem, kutálet se po zemi nebo plavat v moři!
The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D naplno využívá schopnosti systému Nintendo 3DS. Grafika hry byla od základů předělána a vylepšena a po světě se můžete rozhlížet buď s pomocí pohybového ovládání systému Nintendo 3DS, příslušenství Circle Pad Pro (samostatně v prodeji) pro Nintendo 3DS anebo C-Sticku systému New Nintendo 3DS. Na dotykové obrazovce přepínejte mezi jednotlivými předměty snáz než kdy předtím, kontrolujte rozvrh a sledujte na mapě, kde se co odehrává. Bombers’ Notebook, kam si zapisujete, co zjistíte, má nyní také budík, abyste nezapomněli na žádné speciální události, a pokud si nevíte rady, můžete se vplazit do jednoho z všudypřítomných Sheikah kamenů a nechat si od nich poradit. Pokud je toho na vás moc, oddychněte si u rybníka a zkuste něco pořádného ulovit!
Abyste Terminu zachránili, získali Majořinu masku a sílu, kterou potřebujete k zastavení Skull Kida, budete muset naplno využít každou minutu vašeho času pouze na systémech z rodiny Nintendo 3DS. Nastala rozhodující chvíle… Podaří se vám zachránit svět za pouhé tři dny?
Kompletně remasterovaná verze oblíbené klasiky na Nintendo 64 včetně vylepšené grafiky a dalších prvků.
Cestujte v čase sem a tam a znovu prožívejte cyklus posledních tří dní, abyste zachránili tajuplnou zem.
Postavy prožívají poslední dny svého života nezávisle na sobě, ale zároveň se jejich cesty vzájemně proplétají. Všichni dohromady utváří jednu velkou hádanku, kterou Link musí vyřešit.
Noste masky, které vám propůjčí speciální schopnosti a dokonce vás promění v úplně jiné tvory. S více než dvaceti maskami je hra jednou z vůbec nejrozmanitějších v dějinách série.
Rozhlížejte se po okolí s pomocí pohybového ovládání konzole Nintendo 3DS a přepínejte mezi předměty snáz než kdy předtím na dotykové obrazovce.
Zemi Termina odsoudilo k zániku starodávné zlo. Podaří se vám ji zachránit za pouhé tři dny?
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.