Nintendo 3DS Ever Oasis

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1209383
PartNo:NI3S174
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 987 Kč
Cena s DPH: 1 194 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

PUTUJTE SVĚTEM A ROZŠIŘUJTE SVOU OÁZU – I OBZORY SVÉHO DOBRODRUŽSTVÍ!
Od tvůrců The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D přichází odvážné nové dobrodružství, ve kterém lze najít vše, co hráči RPG her na onom žánru milují. Ve hře se stanete vyvoleným Seedlingem a vaším úkolem bude vybudovat bohatou oázu prostřednictvím spolupráce s vaší partnerkou Isunou. Abyste svou misi splnili, setkávejte se a spojte se se členy ostatních kmenů a zároveň bojujte s Chaosem, který ohrožuje mír v poušti. Postavte se nepřátelům v soubojích v reálném čase, přepínejte mezi třemi postavami a putujte nezkrotnou pouští. Hledejte suroviny v jeskyních a dungeonech plných hádanek, abyste získali rosadémy, které budete moci použít při stavbě nových obchodů a dokonce pěstování zbroje!
KLÍČOVÉ PRVKY:
Ponořte se do žánru dobrodružných RPG her v nekonvenčním provedení v tomto zbrusu novém taktickém RPG.
Putujte nezkrotnou pouští, rozsáhlými jeskyněmi a dungeony plnými hádanek.
Hledejte suroviny, ze kterých vytvoříte produkty v obchodech nebo syntetizujete zbroj a další předměty ve svém stromovém domě.
Plňte mise, verbujte nové vesničany, z nichž každý má vlastní obchod, zbraně a schopnosti, a pak je berte s sebou na výpravy za dobrodružstvím nebo materiály.
Získávejte rosadémy, herní měnu, která se hromadí postupem času souběžně s tím, jak obchody ve vaší oáze prodávají předměty. Rosadémy pak použijte ke stavbě nových obchodů, tzv. Bloom Booths.
Vývojářský tým GREZZO Co., Ltd., stojí například také za hrou The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D.
Utkejte se v soubojích v reálném čase s divokými zvířaty posedlými Chaosem a dalšími nepřáteli a aktivně v boji přepínejte mezi členy vaší party.
Ponořte se do do detailu propracovaného světa inspirovaného egyptskou kulturou a mytologií. 
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.