X360 - Assassins Creed 2 GOTY Classics

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:906554
PartNo:3307217934737
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 326 Kč
Cena s DPH: 395 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Speciální edice obsahující odemykatelný obsah: Dodatečné herní sekvence Battle of Forli, Bonfire of the Vanities a templářská tajná místa.

Assassin’s Creed ® 2 je pokračováním titulu, který se stal nejrychleji prodávanou novou značkou v herní historii.


Popis

Netrpělivě očekávaný titul Assassin"s Creed 2 obsahuje nového hrdinu, Ezia Auditore da Firenze, mladého šlechtice, a nový věk - renesanci. Titul si ponechává herní základ, který přinesl prvnímu dílu takový ohromný úspěch a představí nové zážitky, které hráče překvapí a postaví před nové výzvy.

Assassin"s Creed 2 je epický příběh o rodině, pomstě a spiknutí zasazený do noblesního a přesto brutálního prostředí renesanční Itálie. Ezio se spřátelí s Leonardem da Vincim, pustí se do křížku s nejmocnějšími florentskými rodinami a odvážně se pohybuje kanály Benátek, kde se naučí mistrovství cechu vrahů.

•Renesanční Itálie: Itálie byla v patnáctém století spíše než jednotnou zemí shlukem městských států, kterou obývaly rodiny s politickou a ekonomickou mocí začaly přebírat vedoucí roli v městech jako třeba Florencie a Benátky. Tento příběh se odehrává v několika z těch nejnádhernějších měst světa, v čase, kdy zrození kultury a umění šlo ruku v ruce s některými z těch nejhorších příkladů korupce, chamtivosti a vraždy.
•Nově objevená svoboda: V tomto otevřeném světě, který se vrací k volnému pobíhání, a přidává k dobrodružství prvky navíc, jako třeba plavání a dokonce i létání, můžete mise vykonávat kdy budete chtít a jak budete chtít. Rozmanitost herních prvků přidává další možnosti, abyste si hru zahráli tak jak chcete.
•Dynamický dav: Objevte živý dýchající svět, kde každá osoba je pro hráče příležitostí. Splynout s davem je snadnější, spolupráce s herními postavami přináší zaslouženou odměnu, ale také může vést k překvapujícím následkům.
•Staňte se elitním vrahem: Zdokonalujte své schopnosti a staňte se elitním vrahem, pak se budete moci ohánět novými zbraněmi. Naučte se jak odzbrojit nepřátele a pak proti nim použít jejich vlastní zbraně. Zlikvidujte nepřátele pomocí obou skrytých čepelí.

Parametry:

Datum vydání hry (filtr): 16.11.2009
Záruční podmínky: 24 měsíců


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.