CheckmePro Holter - kontrola zdravotního stavu

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1250203
PartNo:CHEC004
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 10 091 Kč
Cena s DPH: 12 210 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Praktický, profesionální, všestranný, kapesní, zdravotní přístroj pro sledování nejrůznějších zdravotních ukazatelů více uživatelů. Nabízí také krokoměr, spánkový monitor a další funkce.

Checkme Pro je průkopnický přístroj, který spojuje měření několik zdravotních funkcí v jednu kompaktní a přenosnou jednotku. Měření je možné i bezdrátově. Checkme Pro nabízí velmi široké využití, ať už v nemocnicích, klinikách, ordinacích, domácnostech či ozdravných a sportovních institucích.

Klinicky schválený, bezdrátový, vážící pouze 65 g s velikosti vizitky, Checkme Pro je ideální zdravotnický aparát pro jakéhokoliv lékaře.

Spot Check je užitečnou funkcí, která umožnuje lékaři kontrolu pacienta kdekoliv a kdykoliv. Možnost změřit EKG, SpO2 či teplotu, lékaři umožní lepší orientaci nad kondicí pacienta, dřívější rozpoznání příznaků a zjištění potencionálních rizik. Veškerá data mohou být uloženy a zobrazeny na PC pomocí speciálního softwaru.

EKG
*okamžitě kontroluje, zachycuje a identifikuje abnormální EKG
*umožňuje jak drátové tak bezdrátové měření
*širokopásmová 500Hz frekvence umožní zachytit všechny detaily vašeho EKG
*30/60/90 s záznamy mohou být znovu přehrány

Oxymetr a spánkový monitor
*umožňuje jak drátové tak bezdrátové měření SpO2
*jednoduchým umístěním prstu na SpO2 senzor změříte saturaci krve do 20 sekund
*externí SpO2 senzor je ideální pro odhalení spánkové apnoe
*ukládá až 10 hodin měření
*neinvazivní ale neustálé monitorování krevního tlaku
*schopnost poskytnout systolické měření krevního tlaku. To je nejen užitečné pro monitorování změn krevního tlaku, ale také pro prevenci

Teploměr
*integrovaný infračervený teploměr s vysokou přesností
*jednoduché použití a rychlé měření, pouze 3 sekundy
*komfortní a bezpečný, není nutné budit dítě pro měření teploty

Bezdrátová komunikace
Díky zabudovanému bluetooth je možné spárování s mnoha telefony či tablety. Následně je možné zaslat všechny měřené veličiny svému doktorovi například emailem. Toto je vhodné jak pro kontrolní měření, tak i pro naléhavé případy.

Rozdíl oproti klasické Pro verzi
CheckmePro ve verzi Holter nabízí snadnou možnost přesného celodenního sledování srdečního tepu. Díky holteru je možné zařízení snadno připásat na tělo a pak za pomocí elektrod sledovat své zdravotní ukazatele celý den. Funkčnost zařízení je stejná jako u klasické Pro verze, díky bohatšímu příslušenství ale uživatel může sledovat svůj srdeční tepu kontinuálně.
Záruční podmínky: 24 měsíců


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.