Kingston DDR4 4GB HyperX FURY DIMM 2400MHz CL15 černá

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:922938
PartNo:HX424C15FB/4
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 636 Kč
Cena s DPH: 769 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Plug and play pro vysoký výkon s čipovými sadami Intel řady 100 a X99.
Paměť HyperX® FURY DDR4 se automaticky přetaktovává na nejvyšší dostupnou frekvenci, až do hodnoty 2 666 MHz*, a poskytuje tak okamžitý špičkový výkon pro základní desky s čipovými sadami Intel řady 100 a X99. Jedná se o malou investici pro prémiové součásti, které doplňují 2, 4, 6 a 8jádrové procesory Intel, a umožňují tak rychlejší úpravy videa, 3D vykreslování, hraní a procesy využívající umělé inteligence. Paměť FURY DDR4 je dostupná s kapacitami 4 GB a 8 GB, a v sadách 8 GB – 64 GB. Stylový, nízkoprofilový chladič s designem FURY umožňuje ukázat vaše stylové vybavení.
Automatické přetaktování do 2 666 MHz
Dostupný, vysoce výkonný upgrade
Při napětí 1,2 V je spotřeba nižší než u paměti DDR3
Stylový nízkoprofilový chladič v asymetrickém designu řady FURY
Plug and play
Paměť HyperX FURY DDR4 představuje první produktovou řadu, která nabízí automatické přetaktování až do nejvyšší dostupné frekvence. Získejte rychlost, kterou potřebujete – bez problémů.
Optimalizováno pro čipové sady Intel řady 100 a X99
Paměti HyperX FURY DDR4 představují nejnovější generaci technologie DRAM pro čipové sady řady 100 nebo X99, která je 100% testovaná a optimalizovaná pro zaručenou kompatibilitu a snadné přetaktování.
Nízká spotřeba
Nízká spotřeba pamětí HyperX FURY DDR4 znamená méně zbytečného tepla a vyšší spolehlivost. Nízké napětí 1,2 V vyžaduje nižší proud ze systému, a znamená tak chladnější a tišší počítač.
Nízkoprofilový stylový chladič
Vystupte z řady a ukažte svůj styl s asymetrickým designovým chladičem FURY. Paměti FURY DDR4 jsou k dispozici v černém provedení shodném s deskou tištěného spoje, a doplňují tak všechny základní desky s čipovou sadou Intel řady 100 nebo X99.
Paměť HyperX PnP bude pracovat s většinou systémů DDR4 až do taktovacích frekvencí umožněných systémem BIOS výrobce. Technologie PnP nemůže zvyšovat frekvenci systémové paměti rychleji, než to umožňuje systém BIOS výrobce.
Záruční podmínky: 99 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.