Modecom obal na tablet PRESTIGE velikost 9,7", černý

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:517331
PartNo:FUT-MC-PRESTIGE
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 202 Kč
Cena s DPH: 245 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Modecom obal na tablet PRESTIGE velikost 9,7", černý
Multimediální tablet je nepochybně jedním z nejpopulárnějších mobilních zařízení, které jsou momentálně k dispozici na trhu. Zařízení získalo popularitu díky svým mobilním funkcím a vysoké úrovni funkčnosti. Z tohoto důvodu si tablety stále častěji vybírají nejen podnikatelé. Tato zařízení byly vyrobeny pro uživatele na dlouhou dobu. Proto byste měli uvažovat o správném skladování a přepravě tohoto zařízení. Pro splnění očekávání svých zákazníků, společnost MODECOM, jako významný a zkušený výrobce multimediálních tabletů, vytvořila unikátní produkt - pouzdro na tablet MODECOM PRESTIGE, které zaručuje uživatelům tabletů ochranu a pohodlné uskladnění a přepravu jejich zařízení.
Pouzdro na tablet MODECOM PRESTIGE bylo navrženo speciálně pro ty uživatele, kteří hledají vysokou kvalitu a exkluzivní produkt v kombinaci s atraktivním designem.
VYNIKAJÍCÍ OCHRANA VAŠEHO TABLETU
Pouzdro na tablet MODECOM PRESTIGE je produkt, který byl navržen tablety s obrazovkou velikosti 9,7 ". Pro zajištění maximální bezpečnosti, byl vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které poskytují vynikající ochranu proti náhodnému poškození, poškrábání obrazovky. Kromě toho bylo pouzdro MODECOM PRESTIGE vybaveno vnitřní ochrannou vrstvou, která pročistí obrazovku tabletu pokaždé, když ho vyndáte z pouzdra. Vnitřek je vyroben z vysoce kvalitních měkkých materiálů. Zvlášť pozoruhodný je magnetický uzavírací systém, který chrání proti náhodnému otevření a poskytuje snadný a rychlý přístup k vašemu tabletu.
ATRAKTIVNÍ KLASICKÝ DESIGN
Pouzdro na tablet MODECOM PRESTIGE bylo navrženo v duchu klasické, obchodní elegance s moderními designovými prvky, které korespondují s minimalistickou formou tabletu. Univerzální a nadčasová černá barva s červenými akcenty dělá z pouzdra MODECOM PRESTIGE ideální volbou pro ty, kteří preferují různé styly, od podnikání, až po ležérní styl.
Specifikace:
- Vysoce kvalitní materiály
- Magnetický uzavírací systém
- Funkční a elegantní
- Speciální vnitřní ochranný materiál
- Velikost 210 mm X 275 mm
- Velikost obrazovky tabletu: 9,7 "
- Poměr stran obrazovky tabletu: 4:3

Parametry:

Velikost (brašny, tašky, obaly): 9,7"
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.