Optoma projektor GT1080e short throw (DLP, FULL 3D, 1080p, 3 000 ANSI, 25 000:1, 2x HDMI, MHL, USB, 10W speaker)

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1021316
PartNo:95.8ZF01GC2E
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 17 025 Kč
Cena s DPH: 20 600 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Požitek jako z kina ve vlastním domě
S projektorem GT1080e si užijete až 100“ velký obraz i když bude projektor umístěn jen něco málo přes metr od projekční plochy či zdi.

Tento přenosný Full HD 1080p projektor je ideální pro hraní akčních her z konzolí, nebo sledování televizních pořadů, sportu a filmů. S vestavěným reproduktorem a dvěma HDMI vstupy je projektor GT1080e snadné používat.

Proměňte jej v inteligentní projektor po připojení smartphonu nebo tabletu pomocí MHL; Nyní si můžete hrát hry, streamovat videa a sdílet fotografie z mobilu na velké obrazovce.
Ultra Short Throw
Ani v malém bytě nemusíte být odkázáni na malý obraz. Projektor GT1080e zvládá zobrazit sto palcový obraz už ze vzdálenosti necelého metru od projektoru. Tím také odpadá maskování dlouhých kabelů podél stropu a podobně. Díky možnosti sledování ve Full HD rozlišení si nenecháte ujít žádný sportovní přenos nebo oblíbený pořad.
Dokonale ostrý obraz
Full HD 1080p - Rozlišení 1080p vám dává ostré a detailní snímky z obsahu s vysokým rozlišením bez downscalingu nebo komprese; ideální pro sledování Blu-ray, HD vysílání a hraní videoher.

3D obraz - Optoma projektor je schopen zobrazovat skutečný 3D obsah z téměř libovolného zdroje, včetně 3D přehrávače Blu-ray, 3D pozemního vysílání a poslední generace herních konzolí. Podpora rychlé 144Hz obnovovací frekvence poskytuje ultra-hladký obraz bez rušivého přeblikávání obrazu.
Dynamic Black
Tato vlastnost dává větší hloubku obrazu tím, že plynule nastavuje výkon lampy na základě informací o jasu každého snímku. Vytváří tak strhující vysoce kontrastní poměr - světlé scény jsou ostré a jasné, zatímco tmavé scény zůstávají detailní s hlubokou černou s výjimečnou světelností a dalšími podrobnostmi stínů.

Pro živé a přirozeně vypadající snímky využívají Optoma projektory technologii vícenásobného zpracovávání barev BrilliantColor ™.
Integrovaný reproduktor
Optoma projektory se snaží jít směrem all-in-one a proto jsou v projektoru již zabudovány reproduktory, aby stačilo pouze připojit zdroj přehrávání a vychutnat si vynikající obraz i se zvukovou stopou. Vestavěné reproduktory poskytují výjimečnou kvalitu zvuku a jsou snadno nastavitelné bez nutnosti nákladných externích reproduktorů.
HDMI Link
Projektor disponuje funkcí HDMI Link, která vám umožní zapínat a vypínat dvě a více zařízení s rozhraním HDMI-CEC pomocí jednoho dálkového ovladače.
Herní režim
Herní režim optimalizuje projektor pro bleskovou odezvu, maximální kontrast a živé barvy tak, aby zachytily každý detail hry a Vy jste se mohli soustředit pouze na vítězství.
Dlouhá životnost lampy
Je skvělé mít projektor, jehož kvalita obrazu předčí leckteré televizory. Ovšem je nežádoucí kvůli tomu měnit lampu projektoru v krátkých časových intervalech. Optoma GT1080e se tomuto neduhu projektorů snaží zabránit použitím Long-Life lampy s životností až 6 500 provozních hodin. To znamená, že pokud se budete dívat denně na dvouhodinový film, lampa by měla vydržet více než 8 let.
5 let záruka Optoma
Jsme si naprosto jistí, že náš projektor po mnoha letech používání bude poskytovat naprosto stejně kvalitní barevné podání jako v den, kdy jste si jej pořídili. Na toto poskytuje Optoma oficiální záruku 5 let.


Parametry:

Skutečné rozlišení projektoru: HD 1080 (1920x1080)
Technologie: DLP
Kontrast (hodnota : 1): null
Svítivost (v ANSI lumenech): null
Rozhraní: HDMI
Rozhraní: USB 2.0
Rozhraní: 3.5mm Jack
Rozhraní: null
Funkce: Dálkové ovládání
Funkce: Reproduktory
Funkce: 3D
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.