HUAWEI P20 Pro, Dual SIM, Black

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1418438
PartNo:SP-P20PDSBOM
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 13 189 Kč
Cena s DPH: 15 959 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Umění světla
HUAWEI P20 Pro je inspirován oslňující energií samotného světla a je k dispozici v nových atraktivních provedeních s barevnými přechody*. Výsledkem je opalizující prolínání barev, které u žádného jiného smartphonu nenajdete. Výjimečný v každém ohledu.

Oslňující design
Smartphone je vyroben z tvrzeného skla s 3D zakřivením, takže nabízí eleganci i vysokou odolnost. Díky tomuto zakřivení se zařízení pohodlně drží a lze jej pohodlně používat jednou rukou.

* barevné přechody nabízí pouze barevné provedení Twilight a Pink Gold.
Ohromující FullView Display
Smartphone využívá HUAWEI FullView Display nové generace s technologií OLED a úhlopříčkou 6,1". Poskytuje špičkový barevný gamut a jde o náš dosud nejlepší displej. Hladce integrovaná čtečka otisků prstů podporující chytrá gesta nabízí další možnosti ovládání a práce s notifikacemi.

Voděodolnost
HUAWEI P20 Pro má certifikaci IP67, je odolný proti prachu a vodě a je připraven na jakékoli dobrodružství. Můžete s ním tedy v klidu fotit i za deštivého dne.
Špičkový trojitý fotoaparát Leica
Seznamte se s prvním trojitým fotoaparátem Leica na světě. HUAWEI P20 Pro posouvá hranice kreativního fotografování pomocí smartphonu. Je inspirován kinetikou světla a pečlivě vyroben tak, aby dokázal zachytit detailní, syté a působivé snímky ve dne i v noci.

Čistší obraz
HUAWEI P20 Pro je vybaven 40 Mpx RGB fotoaparátem nabízejícím bezkonkurenční ostrost, přesnost barev, zaostření a kontrast u každého pořízeného snímku.

5x hybridní zoom
HUAWEI P20 Pro je vybaven objektivem Leica a nabízí až 5x hybridní zoom. Můžete tak využívat možnosti přiblížení a i z dálky pořídit špičkové fotografie s neuvěřitelnými detaily.
Dokonalé momentky
Se smartphonem HUAWEI P20 Pro můžete snadno nahrávat i rychlé akce a v mžiku zachytit prchavé zábavné okamžiky.

4D prediktivní ostření
4D prediktivní ostření slouží k zachycení rychlých akcí, protože doslova předem zaostřuje pohybující se objekt. Výsledkem jsou ostré a čisté akční snímky a fotografie bez rozmazání, aniž byste museli zpomalit.
AI stabilizace obrazu
S využitím nočního režimu a systému pro stabilizaci obrazu HUAWEI AI Image Stabilization můžete pořizovat dokonale ostré snímky i při focení z ruky a za zhoršených světelných podmínek. Už žádný stativ. V nočním režimu dochází rovněž k optimalizaci scén s vysokým kontrastem, aby bylo možné s jakýmkoli nastavením vytvářet čisté fotografie s vyváženou expozicí.
Neuvěřitelná přední kamera
Přední fotoaparát s rozlišením 24 Mpx udělá z každého snímku umělecké dílo. Vždy a všude. Produkuje pouze jasné a ostré snímky, ve dne i v noci.

3D portrétní osvětlení
HUAWEI P20 Pro využívá technologii pro 3D modelování obličeje s podporou umělé inteligence, která sleduje kontury vašich rysů a optimalizuje nastavení tak, abyste vždy dosáhli dokonalých selfie. 3D portrétní osvětlení rovněž nabízí řadu profesionálních světelných efektů, které promění rychlé selfie v působivé autoportréty.
Procesor Kirin 970 podporuje i rozšířenou realitu
Fotoaparát podporovaný umělou inteligencí u smartphonu HUAWEI P20 Pro využívá čipovou sadu Kirin 970. Ta poskytuje celou řadu nových prémiových funkcí a kreativních nástrojů, které zpříjemňují používání tohoto smartphonu.

Rozšířená realita
HUAWEI P20 Pro podporuje technologii ARCore™ a umožňuje využívat aplikace pro rozšířenou realitu jako Curate, která způsobila revoluci v oblasti obchodování s nemovitostmi.
Více energie, delší výdrž
HUAWEI P20 Pro je vybaven výkonnou baterií, kterou lze rychle a bezpečně dobíjet a zajišťuje smartphonu mnohem delší výdrž. Pomocí nabíječky HUAWEI SuperCharge* lze baterii s impozantní kapacitou 4 000 mAh** dobít extrémně rychle a pohodlně.

* Při použití kabelu a nabíječky HUAWEI SuperCharge.
** Typická hodnota. Založeno na laboratorních výsledcích testů společnosti HUAWEI. Výdrž baterie závisí na způsobu používání.
Technická specifikace
OPERAČNÍ SYSTÉM
Android 8.0 + EMUI

DISPLEJ
Typ: OLED

Uhlopříčka: 6,1"

Rozlišení: 2240 x 1080 (FHD+)

PROCESOR
Model: Kirin 970 (4x2.36 GHz/4x1.8 GHz)

Počet jader: 8

Frekvence jádra: 2,36 GHz

PAMĚŤ
RAM: 6 GB

ROM: 128 GB

FOTOAPARÁT
Rozlišeního zadního fotoaparátu: 40 Mpx

Rozlišení předního fotoaparátu: 24 Mpx

KONEKTIVITA
Bluetooth: ano

Konektor: USB Typ-C

BATERIE
Kapacita: 4000 mAh

SÍTĚ
CLT-L09C: Single SIM

CLT-L29C: Dual SIM

LTE TDD / LTE FDD / WCDMA / EDGE / GPRS

FUNKCE
Dual SIM: ano

Infračervený port: ano

GPS: ano

Čtečka otisků prstů: ano

NFC: ano

Rychlonabíjení: ano

OTG: ano

ROZMĚRY
Výška: 155 mm

Šířka: 73,9 mm

Hloubka: 7,8 mm

Hmotnost: 180 g

Parametry:

Konstrukce: Dotykový displej
Konstrukce: Dual SIM
Operační systém: Android
Úhlopříčka displeje: 6.1"
Typ displeje: OLED
Rozlišení displeje: 2240 x 1080
Počet jader: 8
Operační paměť: 6 GB
Interní paměť: 128 GB
Integrovaný fotoaparát: s rozlišením 15 a více Mpix
Funkce: Wi-Fi
Funkce: GPS
Funkce: BlueTooth
Funkce: Přední kamera
Funkce: Přisvětlovací dioda
Funkce: LTE
Funkce: NFC
Funkce: Čtečka otisku prstů
Certifikace: IP67
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.