Samsung Galaxy J7 2017 (SM-J730), Dual SIM, černá

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1213968
PartNo:SM-J730FZKDETL
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 5 296 Kč
Cena s DPH: 6 408 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Přirozená elegance
Když se snoubí styl s funkčností. Nové modely Galaxy J7 byly navrhnuty se zřetelem na detail. Promyšlený celokovový design s fotoaparátem, který nevystupuje z telefonu, doplňuje 5,5palcový Full HD displej chráněný tvrzeným 2.5D sklem se zvýšenou životností.
Sdílejte život tak, jak se odehrává ve skutečnosti
Zadní 13Mpx fotoaparát se světelností F1.7 dokáže zachytit ostré fotografie bohaté na detaily a to i při horších světelných podmínkách. Spolu s intuitivním uživatelským rozhraním telefonu a pohyblivým tlačítkem závěrky dokážete zachytit svoje pózy a jakékoli scenérie z toho nejlepšího úhlu.
Vypadejte skvěle na každém záběru
S telefonem Galaxy J7 dokážete vyfotit zářivě barevná a detailní selfie za jakýchkoli okolností. Díky přednímu LED osvětlení nahrazujícímu blesk si nyní uděláte kvalitní selfie i ve tmě. Závěrku fotoaparátu můžete dokonce ovládat jediným gestem vaší ruky.
Dosáhněte maximálního výkonu
Využijte svůj telefonu na maximum. S robustní 3GB RAM, interní pamětí 16GB a rozšiřitelnou úložnou kapacitou až 256 GB prostřednictvím microSD karty dosahuje Samsung Galaxy J7 vysokého výkonu a rychlosti při zpracovávání jakéhokoli úkolu.
Vysoké zabezpečení dat
Získejte jistotu, že vaše soukromá data budou k dispozici pouze pro vaše oči. Galaxy J7 přichází se senzorem otisku prstu, který můžete naplno využívat pro přihlašování, mobilní platby či ověřování online účtů. Výsledkem je maximální ochrana vašich citlivých dat.
Funkce Always On Display
Galaxy J7 přichází s inovativním zobrazováním těch nejdůležitějších informací. S funkcí Always On Display máte na jediný pohled neustále k dispozici aktuální čas, kalendář nebo notifikace, aniž byste museli probouzet svůj telefon.
Neustále v obraze
Mějte pod kontrolou veškerý váš obsah. Se Samsung Cloud dokážete zálohovat, synchronizovat, obnovovat a aktualizovat vaše data přímo prostřednictvím vašeho Galaxy smartphonu. Získejte přístup ke všemu, co potřebujete, kdykoli a kdekoli.
Dva účty na Messengeru, dva typy komunikace
Věděli jste, že si můžete přizpůsobit chatování podle svých představ? Samsung Galaxy J7 vám umožní nastavit si dva účty v aplikaci Messenger na rozdílné účely. Uživatelé si mohou jednoduše nainstalovat a používat svoje druhé konto Messengeru v nastavení přímo z domovské obrazovky.
Technická specifikace
Operační systém: Android

Displej: 5.5" Super AMOLED s rozlišením 1920 x 1080 (FHD)

Procesor: Exynos 7870 (8x1.6 GHz)

Počet jader: 8

Frekvence jádra: 1.6 GHz

Zadní kamera: 13 Mpix

Přední kamera: 13 Mpix

RAM: 3 GB

ROM: 16 GB

Možnost paměťové karty: ano (MicroSD)

Kapacita baterie: 3600 mAh

Dual SIM: ano

LTE: ano

Wi-Fi: ano

Bluetooth: ano

GPS: ano

Verze USB: USB 2.0

Vstup pro sluchátka: 3,5 mm jack
Senzory: Akcelerometr, Snímač otisků prstů, Gyro sensor, Geomagnetický sensor, Hallův sensor, RGB Světelný Sensor, Sensor přiblížení
Rozměry: 152.5 x 74.8 x 8.0 mm

Váha: 181 g

Parametry:

Konstrukce: Dotykový displej
Konstrukce: Dotykový displej
Operační systém: Android
Úhlopříčka displeje: 5.5"
Typ displeje: Super AMOLED
Rozlišení displeje: 1920 x 1080
Počet jader: 8
Operační paměť: 3 GB
Interní paměť: 16 GB
Integrovaný fotoaparát: s rozlišením 12-14.9 Mpix
Funkce: Wi-Fi
Funkce: GPS
Funkce: BlueTooth
Funkce: FullHD Video
Funkce: Přední kamera
Funkce: LTE
Funkce: NFC
Certifikace: IP54
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.