TP-Link TL-SG1008PE PoE Switch

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:808240
PartNo:TL-SG1008PE
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 2 374 Kč
Cena s DPH: 2 872 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

TL-SG1008PE je 8portový gigabitový stolní/rackový switch se všemi 8 porty podporující standard PoE+. Nabízí jednoduchý způsob, jak rozšířit kabelovou síť díky přenosu napájení a dat prostřednictvím jednoho ethernetového kabelu. Díky celkovému výkonu 124 W, až 30 W na port, může switch TL-SG1008PE napájet více energeticky náročných zařízení, jako jsou bezdrátové přístupové body (AP), IP kamery nebo IP telefony. Navíc s inovativní technologií úspory energie dokáže zařízení TL-SG1008PE snížit spotřebu energie až o 75%*, což z něj činí ekologické řešení pro vaši podnikovou síť.




Jak tento produkt funguje


Všech 8 portů switche TL-SG1008PE podporuje standard napájení přes Ethernet plus (PoE+), který může automaticky detekovat a napájet jakékoliv zařízení v souladu se standardy IEEE 802.3af/at. V tomto případě je elektrická energie přenášena společně s daty v jednom kabelu. Díky tomu můžete rozšířit svou síť i mimo elektrické vedení nebo zásuvky tam, kam chcete umístit přístupové body, IP kamery nebo IP telefony.




Regulace přetížení


TL-SG1008PE má funkci priority, která pomáhá chránit systém v případě přetížení napájení. Když je spotřeba všech zařízení napájených přes Ethernet (PoE+) 124 W a více, priorita bude rozdělena mezi 8 portů PoE+ tak, že systém odpojí napájení portu s nejnižší prioritou.




Obsah balení



  • Zařízení

  • Napájecí kabel

  • Montážní sada k zabudování do 19" racku


Parametry:

PoE budget [W]: 124
Záruční podmínky: 60 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.