HP 51A Black LJ Toner Cart, Q7551A (6,500 pages)

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:73670
PartNo:Q7551A
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 3 634 Kč
Cena s DPH: 4 397 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Tiskněte s HP
Získejte vždy profesionální výsledky - černé tiskové kazety HP LaserJet Q7551A poskytují konzistentně vysoce kvalitní výtisky i při tisku složité grafiky.
Popis produktu
Tisk nenáročný na údržbu a pohodlné doplňování zásob maximalizují produktivitu. Inteligentní technologie tisku HP v kazetě HP a tiskárně upozorňují na nízký stav zásob inkoustu.
Černá tisková kazeta HP LaserJet Q7551A je navržena pro zcela bezproblémový provoz – což zaručuje trvalou spolehlivost. Méně přerušování práce šetří čas a snižuje celkové náklady na tisk.
Černé tiskové kazety HP LaserJet Q7551A jsou ideální tam, kde hraje roli produktivita. Budete-li při každém tisku pořizovat spolehlivé výtisky nenáročné na údržbu, získáte výhody v podobě ušetřeného času (budete méně často přerušovat práci) a také v podobě efektivnější pracovní praxe.
Technická specifikace
Typ spotřebního materiálu: Toner

Barva: Black

Výtěžnost: 6500

Rozměry (Š x H x V): 388 x 165 x 244 mm

Kompatibilní zařízení: Tiskárna řady HP LaserJet P3005, multifunkční tiskárna řady HP LaserJet M3035 a multifunkční tiskárna řady HP LaserJet m3027

Parametry:

Tisková technologie: Laserová
Typ produktu spotřebního materiálu: Černá cartridge/toner/páska
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.