HP 502A Yellow LJ Toner Cart, 4 000 str, Q6472A

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:74327
PartNo:Q6472A
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 3 231 Kč
Cena s DPH: 3 909 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Tiskněte s HP
Tiskový spotřební materiál HP 502 LaserJet s inteligentní tiskovou technologií HP Smart umožňuje kazetám a tiskárně provádět nepřetržitá seřizování k optimalizaci kvality tisku a spolehlivosti – a zajišťuje nižší celkové náklady na tisk.
Popis produktu
Rychlost, jednoduchost, vyšší produktivita. Toner HP ColorSphere umožňuje rychlý, vysoce kvalitní tisk. Inteligentní technologie HP Smart uplatňovaná ve spotřebních materiálech HP komunikuje s tiskárnou, a umožňuje tak praktické hromadné objednávání potřebného spotřebního materiálu. Prodejce a objednávku lze vybrat online.
Tiskový spotřební materiál HP 502 LaserJet s tonerem ColorSphere poskytne konzistentně ostrý text a brilantní barvy. Zlepšený lesk přinese dynamický rozsah jasných a brilantních barev, jež vám umožní vytvářet působivé podnikové dokumenty.
Tiskový spotřební materiál HP Color LaserJet 3600 poskytuje rychlé, snadné a brilantní výsledky. Nový toner HP ColorSphere je sladěn s tiskovým systémem s cílem optimalizovat kvalitu a spolehlivost pro vyšší produktivitu a nižší tiskové náklady.
Technická specifikace
Typ spotřebního materiálu: Toner

Barva: Yellow

Výtěžnost: 4000

Rozměry (Š x H x V): 376 x 132 x 147 mm

Kompatibilní zařízení: Tiskárna řady HP Color LaserJet 3600

Parametry:

Tisková technologie: Laserová
Typ produktu spotřebního materiálu: Barevná cartridge/toner/páska
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.