HP 64X Black 2-pack LJ Toner Cart, 2 x 24 000 str, CC364XD

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:84886
PartNo:CC364XD
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 12 082 Kč
Cena s DPH: 14 619 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


Produk je EOL. Nahrada:
CC364A




Tiskněte s HP

Spolehněte se na uznávané vedoucí postavení společnosti HP v ochraně životního prostředí. Při všech aktivitách, od návrhu výrobků po bezplatný a pohodlný program pro vrácení výrobků zprostředkující recyklaci originálních tiskových kazet HP LaserJet, klade společnost HP maximální důraz na ochranu životního prostředí.


Popis produktu

Originální spotřební tiskový materiál HP lze snadno zakoupit, spravovat i používat. Díky výhodnějším dvojitým balením tiskových kazet HP, která obsahují dvě černé originální tonerové kazety HP 64X LaserJet, můžete snížit počet přerušení práce na minimum.
Dvojitá balení tonerových kazet HP LaserJet pomáhají snižovat náklady při vyšším objemu tisku. Vylepšený toner HP poskytuje kvalitu a spolehlivost, kterou vyžaduje každá společnost. Díky časově úsporné správě spotřebního materiálu je tisk produktivní a úsporný.
S dvojbalením černých tiskových kazet HP CC364X ušetříte a ještě vytisknete více.Omezte ve své firmě náklady na tisk, aniž byste obětovali konzistentní, profesionální výsledky a spolehlivý, bezstarostný tisk originálních tiskových kazet HP.
Technická specifikace
Typ spotřebního materiálu: Toner
Barva: Black
Výtěžnost: 24000
Rozměry (Š x H x V): 400 x 390 x 332 mm
Kompatibilní zařízení: Tiskárna řady HP LaserJet P4015, tiskárna řady HP LaserJet P4515

Parametry:

Tisková technologie: Laserová
Typ produktu spotřebního materiálu: Černá cartridge/toner/páska
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.