HP 53X Black 2-pack LJ Toner Cart, 2 x 7 000 str, Q7553XD

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:84924
PartNo:Q7553XD
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 7 052 Kč
Cena s DPH: 8 533 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Tiskněte s HP
Originální tonerové kazety HP LaserJet představují až 70 % tiskového systému. Kazety jsou vyrobeny společně s tiskárnou, což zaručuje spolehlivé profesionální výsledky šetřící čas. Dvojitá balení tiskových kazet HP ještě dále snižují náklady a šetří peníze.
Popis produktu
Originální spotřební tiskový materiál HP lze snadno zakoupit, spravovat i používat. Díky dvojitým balením tiskových kazet HP, která obsahují dvě originální černé tonerové kazety HP LaserJet, a snadnému objednávání materiálu můžete minimalizovat prostoje v práci.
Tisknete-li více, společnost HP vám pomůže snížit tiskové náklady pomocí dvojitých balení tonerových kazet HP LaserJet. Díky pohodlnému a hodnotnému řešení pro velkoobjemový tisk získáte profesionální výsledky a spolehlivý, bezproblémový tisk s originálními tiskovými kazetami HP.
Dvojité černé tiskové kazety HP LaserJet Q7553X jsou ideální tam, kde hraje roli produktivita. Poskytují spolehlivý tisk a jsou nenáročné na údržbu – plynulejší tisk znamená úsporu času a efektivnější proces tisku.
Technická specifikace
Typ spotřebního materiálu: Toner

Barva: Black

Výtěžnost: 7000

Rozměry (Š x H x V): 390 × 244 × 196 mm

Kompatibilní zařízení: Tiskárna řady HP LaserJet P2014, tiskárna řady HP LaserJet P2015 a multifunkční tiskárna řady HP LaserJet M2727

Parametry:

Tisková technologie: Laserová
Typ produktu spotřebního materiálu: Černá cartridge/toner/páska
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.