HP 644A Magenta LJ Toner Cart, 12 000 str, Q6463A

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:74243
PartNo:Q6463A
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 7 380 Kč
Cena s DPH: 8 930 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Tiskněte s HP
Tiskový spotřební materiál HP 644 LaserJet s inteligentní tiskovou technologií HP Smart umožňuje kazetám a tiskárně provádět seřizování k optimalizaci kvality tisku a spolehlivosti – a zajišťuje nižší celkové náklady na tisk.
Popis produktu
Rychlost, jednoduchost, vyšší produktivita. Toner HP ColorSphere umožňuje rychlý, vysoce kvalitní tisk. Inteligentní technologie HP Smart uplatňovaná ve spotřebních materiálech HP komunikuje s tiskárnou, a umožňuje tak praktické hromadné objednávání potřebného spotřebního materiálu. Prodejce a objednávku lze vybrat online.
Tiskový spotřební materiál HP LaserJet 644 s tonerem HP ColorSphere přináší vždy ostrou černou a vynikající barvy. Zvýšený lesk umožňuje dynamický rozsah jasných, brilantních a intenzivnějších barev.
Tiskový spotřební materiál HP Color LaserJet 4730mfp/CM4730 MFP poskytuje rychlé a konzistentně vynikající výsledky. Nový toner HP ColorSphere je sladěn s tiskovým systémem s cílem optimalizovat kvalitu a spolehlivost pro vyšší produktivitu a nižší tiskové náklady.
Technická specifikace
Typ spotřebního materiálu: Toner

Barva: Magenta

Výtěžnost: 12000

Rozměry (Š x H x V): 400 x 148 x 268 mm

Kompatibilní zařízení: Tiskárna řady HP Color LaserJet 4730mfp

Parametry:

Tisková technologie: Laserová
Typ produktu spotřebního materiálu: Barevná cartridge/toner/páska
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.