TP-Link Archer C5 - bezdrátový Gigabit Dual Band Router

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1364083
PartNo:Archer-C5
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 160 Kč
Cena s DPH: 1 403 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Díky technologii AC umožňuje router Archer C5 připojit váš počítač nebo notebook 3x rychleji než s bezdrátovým standardem N. Pásmo 2,4 GHz poskytuje rychlost 300 Mb/s a volnější pásmo 5 GHz až 867 Mb/s, takže Archer C5 je skvělou volbou pro bezproblémové streamování filmů v HD rozlišení, hraní online her a další aplikace náročné na šířku pásma (rychlost přenosu dat).


TP-Link Archer C5


Inovativní konstrukce antény pro maximální pokrytí


Čtyři antény s vhodně směrovaným vyzařováním se starají, aby všechna vaše připojení byla výkonnější a stabilní. Vyspělá technologie antén zvyšuje citlivost příjmu a rozšiřuje pokrytí vašeho domu Wi-Fi signálem.


TP-Link Archer C5


Snadná rodičovská kontrola


Odpovědně zajistěte přístup k internetu pro vaše děti a zaměstnance, ať jste rodiče nebo administrátoři. Použijte klíčová slova, abyste si mohli snadno vytvářet seznam blokovaných uživatelů a omezovat rozsah přístupnosti webu.


TP-Link Archer C5


Podpora Multi-SSID


Podpora vytváření vícenásobných SSID pomáhá operátorům vytvářet oddělené WLAN sítě pro různé druhy služeb nebo použití, jako je IPTV, internet, atd.




Podpora funkce Agile Config


Tato funkce umožňuje poskytovatelům bezdrátového internetového připojení (WISP) upravovat výchozí konfiguraci podle jejich požadavků a řeší tak problémy, které tito poskytovatelé mají, když koncoví uživatelé zařízení resetují.


Agile Config

Produkt pro podporu ISP


POZOR, tento produkt není určený pro prodej koncovým uživatelům, ale pouze poskytovatelům internetového připojení v rámci instalace služby, a nemusí tudíž obsahovat CZ návod a popis.



Obsah balení



  • Zařízení

  • Napájecí adaptér 12V/1A

  • Patch kabel


Parametry:

Vysílací výkon 5GHz [dBm]: 23
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.