Canon PowerShot SX620 bílý

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1065903
PartNo:1074C002
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 4 926 Kč
Cena s DPH: 5 961 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

PowerShot SX620 HS
Tento jednoduchý fotoaparát s Wi-Fi s technologií NFC, se zabudovaným neuvěřitelným 25× zoomem uvnitř maličké přenosné konstrukce, je vybaven veškerými funkcemi, které potřebujete k pořizování úžasných fotografií a filmů a k jejich dokonalému sdílení prostřednictvím chytrého zařízení.

*Maličký fotoaparát s velkým zoomem, který můžete vzít kamkoli
*Snadno se připojte, sdílejte a snímejte dálkově pomocí rozhraní sítě Wi-Fi a technologie NFC
*Vytvářejte ohromující filmy v rozlišení Full HD jedním dotykem tlačítka
*Pohodlně pořizujte kvalitu, kterou si vaše vzpomínky zaslouží
*Pohrajte si s kreativitou a experimentujte

Velký zoom v maličkém fotoaparátu
S tímto maličkým přenosným fotoaparátem s 25 násobným zoomem, vměstnaným do těla silného pouze 27,9 mm, se přibližte se k ohromujícím vzdáleným detailům ať jste kdekoliv. Pořizujte nádherné, ostré a čisté záběry v libovolném světle zásluhou systému HS System a fotografujte dramatické snímky krajiny pomocí 25mm ultraširokoúhlého objektivu.

Připojte se a sdílejte
Funkce Wi-Fi* s technologií dynamického NFC připojí fotoaparát ke kompatibilním chytrým zařízením pouhým jedním klepnutím. Použijte aplikaci Camera Connect ke sdílení svých děl prostřednictvím sociálních médií a pořizujte skvělá selfie pomocí bezdrátového dálkového fotografování. Používejte synchronizaci snímků k automatickému zálohování nových snímků do cloudových služeb, jako je irista od společnosti Canon.

Ohromující filmy v rozlišení Full HD
Pořizování krásných videí bude zábavné a snadné. Stisknutím jediného tlačítka budete moci snadno pořizovat krásná videa v rozlišení Full HD (1080p) ve formátu MP4. Zažijte kreativní všestrannost záznamu filmů s využitím optického zoomu a nechejte fotoaparát, aby za vás automaticky vybral nejlepší kompozici zásluhou automatického zoomu. Užijte si vždy ostré a stabilní výsledky zásluhou dynamického stabilizátoru obrazu.

Kvalita bez námahy
Pořizujte fantastické fotografie a filmy v hybridním automatickém režimu, který se za vás postará o nastavení fotoaparátu, pouhým zaměřením a stisknutím tlačítka spouště a poté použijte funkci Story Highlights k vytvoření videosouhrnu dne nebo události. Inteligentní optický stabilizátor obrazu zajišťuje ostré snímky a stabilní filmy v jakékoli situaci a velký displej LCD 7,5 cm (3,0”), který umožňuje snadné snímání a přehrávání.

Kreativní zábava
Pokud se dotknete tlačítka spouště v režimu Kreativní snímek, fotoaparát automaticky vytvoří dalších 5 jedinečných snímků pro původní záběr, zatímco při snímání filmu režim Kreativní snímek automaticky přidá jedinečný zvrat výběrem různých snímkových frekvencí. Chcete-li fotografiím nebo filmovým scénám dodat jedinečný vzhled a dojem, použijte kreativní filtry, jako jsou Rybí oko, Miniatura, Extra živé a další.

Parametry:

Hmotnost (g): 182
Rychlost závěrky: 1–1/2 000 s
Snímací režimy: Auto/Přednastavené scény
Rozměry (šxvxh mm): 96,9 × 56,9 × 27,9
Hledáček: Nemá
Konektor na externí blesk: Ne
Typ paměťové karty: SecureDigital
Typ fotoaparátu: kompakt
Tělo fotoaparátu: plast
Stabilizátor: Ano
Zvýšená odolnost: Ne
Optický zoom: 21x a více
Konektor HDMI: Ano
WiFi: Ano
GPS: Ano
NFC: Ano
Převažující barva: Bílá
Bezztrátové formáty: Ne
Úhlopříčka displeje ("): 3
Dotykový displej: Ne
Záruční podmínky: 12 měsíců


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.