SONY DSC-RX10 III Cyber-Shot 20,2 MPix, 25x zoom - černý

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1082326
PartNo:DSCRX10M3.CE3
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 32 432 Kč
Cena s DPH: 39 243 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Sony Cyber-Shot DSC-RX10 III

Kompaktní fotoaparát RX10 III je vybaven 1” snímačem Exmor RS™ CMOS s DRAM pamětí a výkonným procesorem BIONZ X™. Tyto dva komponenty spolu s nově vyvinutým objektivem ZEISS Vario-Sonnar 24-600mm umožňují produkovat jedinečnou obrazovou kvalitu jak u statických snímků, tak i u 4K videa. „Spojením ultra-teleobjektivu s naším novým snímačem CMOS RS jsme vytvořili úplně nové obrazové možnosti, které zde dříve nikdy nebyly,” říká Neal Manowitz, Vice President of Digital Imagining v Sony Electronics, a dodává: „Nový model RX10 III nabízí opravdový balíček “vše v jednom”, který je zaměřený jak pro spoustu amatérů, tak i pro profesionální fotografy a kameramany.”
Objektiv ZEISS Vario-Sonnar T* 24-600mm F2,4 - F4
Stejně jako u předchozích modelů je kladen velký důraz na kvalitu objektivu v celém rozsahu 25x optického zoomu, od širokého ohniska po telefoto. Devítilistá clona tvoří téměř dokonalý kruh v celém rozsahu světelnosti F2,4 - F11 a umožňuje fotografům vytvářet fotografie s nádherným bokehem, kde objekty vystupují z jemně rozostřeného pozadí.
Objektiv je tvořen osmi optickými členy, včetně jednoho Super ED elementu, pěti ED elementů a dvou ED asférických čoček. Všech osm členů minimalizuje chromatickou aberaci a vytváří kontrastní a ostrý obraz, který je charakteristický pro celou řadu RX. ZEIS T* Coating minimalizuje odlesky a další nepříznivé světelné jevy, aby měl obraz věrnou barevnou reprodukci.
V objektivu je zabudovaná optická stabilizace Optical SteadyShot™, která pomáhá redukovat neostrosti způsobené chvěním ruky či drobnými otřesy. Aktivní stabilizace může přinést benefit až o 4,5 EV. Na 600mm je dále minimální ostřící vzdálenost 72 cm, díky které lze zachytit velmi detailní tele-makro snímky.
Obrazová kvalita a nahrávání videa
Díky velkému snímači, výkonnému procesoru a jedinečné technologii redukce šumu může RX10 III pracovat s citlivostí ISO 64 - ISO 12800 a stále produkovat obraz s nízkou hladinou šumu i při vysoké citlivosti. Díky zabudovanému DRAM čipu může fotoaparát natáčet Super Slow Motion videa až v 1000 fps , zaznamenávat 4K video (QFHD 3840x2160) bez pixel binningu v XAVC S kodeku s velkým datovým tokem až 100 Mbps. V kombinaci s rychlou závěrkou až 1/32000 lze zaznamenávat sportovní události rychlostí 14 sn/s v režimu „In Speed-priority Continuous Mode”. Díky rychlému AF, jehož odezva proběhne během 0,09 s , je zaručené, že sportovní akce bude zachycena ostře.
Pro spárování video záznamů z RX10 III a záběrů z profesionálních kamer, je možné ke kameře připojit mikrofony či sluchátka a využít také většinu možností z řady profesionálních video nastavení, jako je Picture Profile, S-Log/S-Gamut, Gamma Display Assist, Time Code, clean HDMI output, Dual REC a další.
Ergonomie a design
Fotoaparát RX10 III disponuje řadou ergonomických úprav oproti předchozím RX10 modelům - třemi kruhovými ovládacími prvky na objektivu, které umožňují snadné zacházení s manuálním ostřením, zoomem a clonou. Grip byl optimalizován k podpoře stability při větším přiblížení.
Nový model je vybaven vysoce kontrastním hledáčkem XGA OLED Tru-Finder™ s rozlišením 2,35 Mpx, Wi-Fi a NFC™. Pro RX10 III bude k dispozici nový obal LCJ-RXJ.
Rozlišení (MP)
20,2
Optický zoom
25 x
Světelnost
f/2.4 - 4
Ozvučené video Ano
Expoziční režimy Auto, Program AE, Priorita času, Priorita clony, Manual
Scény Portrét / Sportovní akce / Makro / Krajina / Západ slunce / Noční scéna / Fotografování z ruky za šera / Noční portrét / Ochrana před rozmazáním pohybem
Citlivost ISO
100 - 12 800
Paměťová karta
SDHC, SD, MS Pro Duo, SDXC, MS micro
Interní paměť Ne
Velikost (v palcích)
3
Hledáček
Ano
Vestavěný blesk Ano
Napájení
Li-Ion
Rozměry Š x V x H (mm) 132,5 x 94,0 x 127,4
Hmotnost (g) 1095
Čeština Ano

Parametry:

Typ fotoaparátu: Kompakty s vyměnitelným objektivem
Megapixely: 20
Optický zoom (v násobcích): 25-29
Typ displeje: Výklopný
Rozlišení videa: 2160p
Typ paměťové karty: SD
Typ paměťové karty: SDXC
Typ paměťové karty: SDHC
Rozhraní: Wi-Fi
Rozhraní: micro HDMI
Rozhraní: NFC
Funkce: Detekce tváří
Funkce: Optická stabilizace
Formát médií: XAVC S
Formát médií: AVCHD
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.