TOSHIBA HDD N300 NAS 4TB, SATA III, 7200 rpm, 128MB cache, 3,5", BULK

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1631132
PartNo:HDWQ140UZSVA
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 2 548 Kč
Cena s DPH: 3 083 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:




Pevný disk N300 NAS

3,5 palcový pevný disk Toshiba N300 NAS nabízí vysokou spolehlivost pro systémy NAS a další výkonné úložné systémy. Je optimalizován tak, aby splňoval ty nejvyšší požadavky na spolehlivost, výkonnost a rozšiřitelnost v režimu 24/7. Jeho velkokapacitní úložný prostor je vhodný jak pro domácí osobní potřebu, tak také pro menší firmy. Disk N300 nabízí kapacitu až 14 TB.


Navrženo pro NAS

Společnost Toshiba po komunikaci s výrobci NAS systémů navrhla tento vysoce spolehlivý disk podle moderních trendů a vysokých požadavků na ukládání a vyhledávání dat, včetně streamování, zalohování a archivaci. Disk podporuje také RAID úložiště s až 8 pevnými disky, umožňuje spolehlivě ukládat velké objemy dat s možností přístupu více uživatelů v režimu 365/24.


Integrované RV senzory

Běžné jednotky pevných disků bez RV snímačů mohou ovlivnit výkon systému NAS tím, že vytvářejí nárazové vibrace. Model N300 zajištuje vysokou spolehlivost díky minimalizaci vibračních efektů a pokročilé technologii řízení a snímání. Více senzorů a vestavěné RV snímače také kompenzují rotační vibrace a eliminují možnost nárazového chvění v konfiguračních systémech NAS.


Vždy připraven k výkonu

Systémy NAS v malých firmách často vyžadují možnost přístupu více uživatelů z různých míst. Proto musí být diskové jednotky velmi rychlé v rámci přenosu a nahrávání dat, a to v režimu 24/7. Disk N300 je vysoce spolehlivý a je připraven na pracovní vytížení až 180 TB za rok, což je až třikrát více než v případě běžných pevných disků.


Vysoká odolnost a spolehlivost

Použití součástek s vysokou odolností je hlavním důvodem, proč je N300 odolnější a výkonnější než běžné diskové jednotky. V prostředí s vysokou okolní teplotou se spouštějí optimalizace pro automatické nastavení požadované rychlosti a tím se zvyšuje výkon v náročných podmínkách.


Vhodný pro prostředí s více disky

Disk N300 je zárukou výkonu a rychlosti i v prostředí, kde je potřeba většího počtu paralelních přístupů k datům. To umožňuje 256 MB nebo 128 MB vyrovnávací paměť. Disk je proto vhodný pro malé firmy, které hledají řešení pro zvládnutí práce s daty velkých objemů pomocí RAID a NAS systémů.


Optimalizované přidělování mezipaměti

Technologie Toshiba Dynamic Cache, algoritmus vyrovnávací paměti a správa vyrovnávací paměti zajišťuje optimalizované přidělování vyrovnávací paměti během čtení a zápisu tak, aby byl výkon v reálném čase plynulý.


Kvalitní konstrukce s dlouhou výdrží

disků a bezkonkurenčních standardů kvality navrhuje pevné disky tak, aby měly vynikající výkon, vysokou kapacitu a byly bezpečným místem pro vaše data.
Navíc tříletá prodloužená záruční doba disku N300 je tu pro vaši maximální spokojenost.
Technické specifikace
Basic Specifications
Form factor: 3.5-inch
Interface: SATA 6.0 Gbit/s
Drive bays supported: 1 to 8
Rotational Vibration (RV) Sensors: Yes
Advanced Format (AF): Yes
RoHS compatible: Yes
Halogen Free: Yes
Shock Sensor: Yes
Performance
Rotational speed: 7,200 rpm
Buffer size: 256 MB (10 TB - 14 TB), 128 MB (4 TB - 8 TB)
Data transfer speed: 260 MB/s typ. (14 TB), 253 MB/s typ. (12 TB), 248 MB/s Typ. (10 TB), 241 MB/s Typ. (6 TB, 8 TB), 204 MB/s Typ. (4 TB)
Average latency: 4.17 ms
Native Command Queing (NCQ): Supported

Parametry:

Typ disku: HDD
Formát: 3.5"
Kapacita pevného disku (v GB): 4 000
Rozhraní: interní Serial ATA III
Rychlost otáček (v RPM): 7 200
Velikost bufferu (v MB): 128
Záruční podmínky: 36 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.