Canon i-SENSYS LBP6230dw

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:767241
PartNo:9143B003
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 3 159 Kč
Cena s DPH: 3 822 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Kompaktní černobílá laserová tiskárna s vestavěným rozhraním Wi-Fi pro snadný síťový tisk a tisk z mobilních zařízení

Tato prostorově nenáročná černobílá laserová tiskárna s vestavěným síťovým rozhraním, rozhraním Wi-Fi, možností připojení k mobilním zařízením, automatickým oboustranným tiskem a celou řadou funkcí šetřících energii a čas je vhodná pro malé a domácí kanceláře.

Výhody
*Černobílá laserová tiskárna s vestavěným síťovým rozhraním, rozhraním Wi-Fi a možností připojení k mobilním zařízením
*Snadný tisk z chytrých zařízení pomocí aplikace Canon Mobile Printing
*Úspora času a peněz s automatickým oboustranným tiskem
*Prvotřídní energetická účinnost
*Rychlý, vysoce kvalitní černobílý tisk rychlostí 25 stran za minutu

Prostorově nenáročná černobílá laserová tiskárna s rozhraním Wi-Fi
Tato rychlá, kompaktní a energeticky úsporná černobílá laserová tiskárna s vestavěným bezdrátovým a ethernetovým rozhraním, rozhraním Wi-Fi, možností připojení k mobilním zařízením a automatickým oboustranným tiskem se skvěle hodí do malých a domácích kanceláří, přičemž se vejde téměř na jakýkoli stůl.

Vestavěné síťové rozhraní, rozhraní Wi-Fi a možnost připojení k mobilním zařízením
Toto zařízení s vestavěným síťovým rozhraním, rozhraním Wi-Fi a možností připojení k mobilním zařízením umožňuje bezproblémový tisk dle vašich potřeb. Připojení tiskárny k bezdrátové síti je snadné, stačí jen na zařízení stisknout tlačítko Wi-Fi a je hotovo. Snadný je také tisk z mobilních zařízení. Stačí si jen stáhnout bezplatnou aplikaci Canon Mobile Printing a budete moci využít rychlý a snadný přímý tisk ze zařízení se systémy Apple iOS a Android.

Rychlý, produktivní výkon
Díky působivé rychlosti laserového tisku 25 str./min a technologii Quick First Print pro rychlý výstup prvního výtisku od společnosti Canon, s níž je zařízení po probuzení z režimu spánku rychle připraveno k použití, budete lehce plnit termíny. Krátká doba zahřívání pouhých 10 sekund po zapnutí a doba vytištění prvního výtisku pouhých 6 s nebo i méně zajišťují, že zařízení bude rychle připraveno k použití, hned jak jej budete potřebovat.

Automatický oboustranný tisk
Automatický oboustranný tisk vám uspoří papír a náklady a dodá vašim podnikovým dokumentům punc profesionality.

Výjimečná kvalita laserového tisku
Tiskněte dokumenty s tím nejostřejším textem a nejdetailnější grafikou díky rozlišení tisku 1 200 × 1200 dpi a technologii automatického zdokonalení obrazu (AIR). Náš MS-toner (Magnetic Spherical) poskytuje optimální výsledky při každém tisku.

Úsporný provoz
Díky fixační technologii On-Demand od společnosti Canon spotřebuje tato vysoce energeticky úsporná tiskárna v režimu spánku jen 0,9 W a zahřeje se prakticky okamžitě. Praktický přední vypínač napájení umožňuje snadné vypnutí, zajišťuje vyšší úsporu energie a ještě více snižuje dopad na životní prostředí. Navíc s přizpůsobitelným režimem automatického vypnutí se tiskárna vypne po uplynutí přednastavené doby.

Tichý provoz
Zásluhou unikátní konstrukce hnacího mechanismu Canon je tiskárna tichá v pohotovostním režimu a výjimečně tichá při provozu, takže se můžete nerušeně soustředit na svou práci.

Kazeta „vše v jednom“
Recyklovatelná kazeta „vše v jednom“ zajišťuje bezúdržbový provoz a spolehlivý vysoce kvalitní výstup. Originální kazety pro laserový tisk od společnosti Canon obsahují toner, válec a čisticí jednotky a můžete je bezproblémově vyměnit za pár sekund, aniž byste se ušpinili.


Parametry:

USB port: Ano
Podávání z role/řezačka: Ne
Max formát: A4
Záruční podmínky: 12 měsíců


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.