EIZO MT S-TN LCD LED 23" EV2316WFS3-GY 1920x1080, 250cd, m2, 5ms, repro, Auto Eco View senzor, repro, 1x DVI(HDCP), GY

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:762988
PartNo:EV2316WFS3-GY
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 6 276 Kč
Cena s DPH: 7 594 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Prvotřídní kvalita obrazu
Obrazovka poskytuje zářivě ostré rozlišení 1920 x 1080 (Full HD) bodů a vysoký kontrastní poměr 1000:1. Panely TN s podsvícením LED nejnovější generace poskytují ostrý obraz s vysokou přesností detailu a skvělým jasem. Specialitou je funkce EIZO UpView: Zajišťuje, aby barvy nepůsobily vybledle při pohledu na obrazovku zdola. U běžných monitorů s panely TN k tomuto jevu dochází poměrně často.
10bitová tabulka LUT pro zcela přesné řízení barev
Interní 10bitová tabulka LUT skýtá značné přednosti v oblasti barevných odstínů: Přiřazování informací o barvě je výrazně přesnější než u běžných 8bitových tabulek LUT. Odstupňování barev je velmi přesné a poskytuje možnosti individuálního nastavení: Řízení barevné teploty umožňuje například nastavit úroveň bílé barvy v rozsahu od 4000 do 10 000 K v krocích o velikosti 500 K. Dále lze samostatně nastavit sytost barev pro jednotlivé složky RGB. Nedostatečný rozsah tabulky Look-Up-Table zapříčiňuje zkreslování nebo slévání tónů, jež se projevuje například nesouvislým odstupňováním přechodů nebo nepřesným zobrazením textur.
Funkce Auto EcoView šetří elektřinu i vaše oči
V libovolném světle brilantní: Funkce Auto EcoView upravuje jas monitoru podle okolního světla. Zcela automaticky s použitím snímače. V jasnějším prostředí zesiluje jas obrazu, ve tmavším jej snižuje. Přednosti: Minimalizuje se rušivé oslňování, zlepšuje se čitelnost a vaše oči se neunavují tak rychle.
Ruční nastavení monitoru je samozřejmě nadále k dispozici. Funkce EcoView Index přitom slouží k orientaci, jak je vaše nastavení šetrné k životnímu prostředí. Tímto způsobem můžete sami řídit spotřebu elektřiny.
Obraz bez chvění
Monitor při jakémkoli nastavení jasu generuje obraz zcela bez chvění. Výhoda: Vaše oči se neunavují tak rychle. U obrazovky můžete pracovat delší dobu.
Přednastavené uživatelské režimy: Optimalizované zobrazení jediným stisknutím tlačítka
Přednastavené uživatelské režimy vám usnadňují práci a sledování obrázků, textů a filmů. Pro nastavení barev je rozdíl, zda sledujete film, upravujete obrázek, brouzdáte po internetu, nebo píšete text. Prostým stisknutím tlačítka můžete použít příslušné standardní nastavení jasu, korekce gama a teploty barev. Díky přibalenému softwaru ScreenManager Pro lze každé aplikaci přiřadit určitý režim, který se samočinně aktivuje při spuštění příslušného programu. Příklad: Režim Paper simuluje příjemný kontrast knihy snížením podílu modrého světla. Tímto způsobem se šetří zrak a předchází se únavě očí.
ScreenManager Pro: Pro vaše osobní nastavení
Všechny monitory FlexScan obdržíte včetně softwaru ScreenManager Pro, v němž lze barvy i funkce EcoView namísto nabídky na displeji nastavovat pomocí myši a klávesnice. Postačuje připojovací kabel nebo rozhraní USB. Pomocí funkce Multi-Monitor Matching lze sjednotit všechny monitory FlexScan připojené k témuž PC.
Jeden monitor, více rozhraní
Jednodušší už to nebude: Většina koncových zařízení, tj. například stolní a přenosné počítače nebo kamery, lze připojit přímo k monitoru. Monitor je totiž vybaven různými rozhraními. To vám usnadňuje každodenní práci.
Pětiletá záruka
EIZO poskytuje pětiletou záruku. Toto nám umožňuje pokročilý proces výroby, který je založen na jednoduchém a úspěšném principu: promyšlené a pokrokové technologie monitorů, k jejichž výrobě se používají výlučně materiály nejvyšší kvality.

Parametry:

Technologie panelu: IPS
Úhlopříčka displeje: 23"
Rozlišení: 1920×1080 (Full HD)
Doba odezvy: 5 ms
Povrchová úprava displeje: Matný
Formát obrazovky: 16:9
Výbava: Reproduktory
Výbava: Pivot
Rozhraní: DVI
Záruční podmínky: 60 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.