SAMSUNG 23,6" LED LT24D391EW, EN, 1920x1080, PLS, 16:9, 5ms, 250cd, m2, HDMI, D-SUB, USB, HD tuner, Repro, čirý-bílý

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:749670
PartNo:LT24D391EW/EN
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 3 911 Kč
Cena s DPH: 4 732 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


SAMSUNG 23,6" LT24D391EW/EN

Dokonalý monitor, který je zároveň vaším dokonalým osobním televizorem


Sledujte vysílání v úžasném rozlišení Full HD a zároveň na stejném stylovém zařízení pracujte. Monitor TD391 vám umožňuje snadno a rychle přepínat mezi počítačovým monitorem a televizorem anebo si vyzkoušet své multitaskingové schopnosti a sledovat televizi a zároveň pracovat na rozdělené obrazovce. Kromě toho vám nabízí flexibilní možnosti připojení, abyste si svou zábavu a multimédia mohli vychutnávat naplno. Tento monitor se dokonale hodí do garsonek, pokojů na kolejích a malých obývacích pokojů. Proč byste měli kupovat dvě zařízení, když toho na jednom zvládnete více?


Vynikněte s nejnovějším elegantním designem Touch of Color od společnosti Samsung


Nejnovější design Touch of Color od společnosti Samsung je bezpochyby mimořádně poutavý. Monitor TD391, který je nositelem odkazu designu ToC od společnosti Samsung, je navržený tak, aby různými nádhernými způsoby zachycoval okolní světlo, zároveň se však vyznačuje tenkým rámem, štíhlým a elegantním černým tělem a průhledným podstavcem, díky čemuž má sofistikovaný a elegantní vzhled. Jeho dokonalá povrchová úprava má podél rámu jemný nádech čisté modré barvy, díky čemuž tento jedinečný monitor vyzařuje světlo a vyniká způsobem, jaký jste ještě nikdy neviděli.


SPECIFIKACE


Úhlopříčka displeje: 23,6"


Rozlišení displeje: 1920 x 1080


Doba odezvy: 5 ms


Typ panelu: PLS


Barva: bílá




Parametry:

USB Hub: ne
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.