Office 365 Home 32-bit, x64 CZ pronájem P4

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1589874
PartNo:6GQ-00898
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 2 003 Kč
Cena s DPH: 2 424 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Vytvořte svou nejlepší práci. S Office 365 pro domácnosti získáte vy a vaše rodina Word, Excel, PowerPoint, Outlook a další. Pracujte kdekoli s aplikacemi, které jsou vždy aktualizované. K dispozici jako roční nebo měsíční předplatné. Vaše předplatné bude platit až do zrušení.

Tento produkt je prodáván v krabicovém řešení. Trvalá licence, která je vázaná na Microsoft účet v českém jazyce.

Známé aplikace, vždy aktuální
Získejte nejnovější prémiové verze aplikací Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access a Publisher s možností okamžitého přístupu k novým funkcím každý měsíc.

Clouds
1TB zabezpečené cloudové úložiště
Získejte 1TB (1 024 GB) cloudové úložiště OneDrive (pro jednu osobou) s detekcí ransomwaru a obnovováním souborů, abyste mohli odkudkoli bezpečně ukládat, upravovat a sdílet dokumenty, fotografie a další data na všech svých zařízeních.

Optimalizované mobilní aplikace
Zobrazujte, upravujte a vytvářejte dokumenty pomocí funkcí pokročilého formátování a spoluvytváření optimalizovaných pro mobilní telefony a tablety.

Funguje na různých zařízeních
K dispozici pro PC, Mac, tablet s Windows, Windows Phone, iOS, Android 2

Stále v kontaktu díky Skypu
Zůstaňte v kontaktu se svými přáteli a rodinou kdekoliv na světě díky 60 volným minutám měsíčně pro skypová volání na mobilní telefony a pevné linky.3

Podpora Microsoftu
Jako předplatitel služeb Office 365 můžete přes telefon nebo chat získat bez příplatků pomoc přímo od odborníků vyškolených společností Microsoft.
Záruční podmínky: 6 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.