MS Office 365 pro domácnosti 32-bit, x64 Czech předplatné 1 rok

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:554025
PartNo:6GQ-00721
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 861 Kč
Cena s DPH: 2 252 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

MS Office 365 pro domácnosti 32/64 bit

Office 365 přináší nejnovější verze aplikací, které znáte a máte rádi, a navíc cloudové služby, díky kterým můžete Office používat kdykoli a kdekoli jej potřebujete. Stačí se přihlásit a máte přístup ke svým souborům Office, aplikacím a nastavením prakticky odkudkoli. Office 365 je jednoroční předplatné. Microsoft a váš prodejce Office vás upozorní, až bude čas na obnovu.



Co je součástí:


Office pro celou domácnost s až 5 PC, tablety s Windows 8 a Macy.(Vyžadován Windows 7, Windows 8, Windows Phone 7.5, Mac OS X verze 10.5.8. Zařízení s Windows RT mají předinstalovaný Office 2013 RT pro domácnosti. Podporovaná zařízení najdete na www.office.com/mobile. Je vyžadováno připojení k internetu, které může být zpoplatněno.)


Nejnovější verze aplikací Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher a Access.(Aplikace Access a Publisher jsou dostupné pouze pro PC. OneNote není dostupná pro Mac OS)


Využívání 1 TB cloudové úložiště OneDrive na uživatele až pro 5 uživatelů


60 volných minut měsíčně pro Skype volání na telefony v 40+ zemích. (Podrobnosti najdete na office.com/information. Vyžadován účet Skype. Nevztahuje se na prémiová a speciální čísla. Volání na mobilní telefony je dostupné jen ve vybraných zemích. Skype je dostupný jen ve vybraných zemích.)


Snadno obnovitelné jednoroční předplatné pro celou domácnosti s nárokem na automatické upgrady. Máte tedy vždy přístup k nejnovějším funkcím a službám.



Systémové požadavky


Počítač a procesor: 1 GHz nebo rychlejší 32bitový nebo 64bitový procesor s instrukční sadou SSE2

Paměť: 1 GB RAM (pro 32bitový systém) /2 GB RAM (pro 64bitový systém)

Pevný disk: 3 GB volného místa na disku

Monitor: 1024 x 768 px, nebo vyšší

Operační systém: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 nebo Windows Server 2008 R2

Grafika: Hardwarová akcelerace grafiky vyžaduje grafickou kartu s podporou DirectX 10

Další požadavky: Aktuální nebo bezprostředně předchozí verze Internet Exploreru, nebo aktuální verze prohlížeče Microsoft Edge, Safari, Chrome nebo Firefox. Internetové funkce vyžadují připojení k internetu. Můžou se účtovat poplatky. Vyžaduje se verze .NET 3.5. Některé funkce můžou vyžadovat taky instalaci verze .NET 4.0, 4.5 nebo 4.6 CLR.



Systémové požadavky pro Mac


Počítač a procesor: Počítač Mac s procesorem Intel

Paměť: 4 GB RAM

Pevný disk: 6 GB volného místa na pevném disku - Formát pevného disku HFS+ (označovaný také jako Mac OS Extended nebo HFS Plus)

Monitor: 1 280 x 800 px, nebo vyšší

Operační systém: Mac OS X 10.10 nebo novější

Další požadavky:

Aktuální verze prohlížeče Internet Explorer, Microsoft Edge, Safari, Chrome nebo Firefox.

Instalace vyžaduje připojení k internetu, místní síť (v případě instalace přes síť) nebo jednotku DVD.

Internetové funkce vyžadují připojení k internetu. Můžou se účtovat poplatky.

Přístup k souborům uloženým na SharePoint serveru vyžaduje připojení k Microsoft Office SharePoint Serveru 2007 nebo novějšímu.

Podpora Exchange v Outlooku vyžaduje připojení k serveru Microsoft Exchange 2010 Service Pack 2 nebo novějšímu NEBO Office 365 pro firmy.

Spoluvytváření vyžaduje SharePoint Server 2010 nebo účet Microsoft.

Některé online funkce vyžadují účet Microsoft.


Parametry:

Upgrade: ne
Záruční podmínky: při nákupu na IČ: 6 měsíc(ů), jinak: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.