Mi Portable Mouse (Gold)

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1197049
PartNo:15871
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 444 Kč
Cena s DPH: 537 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Xiaomi přenosná bezdrátová myš
Univerzální bezdrátová myška od Xiaomi, kterou můžete připojit takřka k čemukoliv. Disponuje totiž jak vlastním malým přijímačem do USB portu, tak Bluetooth technologií, takže ji snadno připojít jak k počítači, tak třeba k tabletu, telefonu, nebo chytré televizi s Androidem. Mezi těmito dvěma módy se přepíná stiskem tlačítka na spodní straně myši.
Dokonalá kombinace elegance a odolnosti
Povrch myši je tvořen kombinací eloxovaného hliníku, který naleznete třeba na počítačích Mi Notebook Air nebo MacBook, a odolného ABS plastu. Myš je připravena s Vámi obletět celý svět, aniž by ji to poznamenalo. Byl kladen důraz na odolnost vůči škrábancům a takovému tomu každodennímu využití. Myslelo se i na takové detaily, jako síla stisku, jakou musíte vyvinout na tlačítka. Ta je stanovena na 0,6N, dle nepřeberného množství testů ideální hodnotou, aniž byste po mnohahodinové práce pociťovali z myši únavu.
Připravena na každý povrch
Myš je vybavena kvalitním laserovým snímačem s přesností až 1200dpi a moderním Bluetooth 4.0 čipem Nordic 51822, který se postará o rychlejší a úspornější přenos. Myška si poradí se všemi obvyklými povrchy - podložka pod myš, papír, látka, sklo, nic by nemělo myš rozhodit.
Kompaktní rozměry
V balení myši naleznete dvě AA baterie pro její napájení. Dohromady s nimi váží nízkých 77,5g. V oblasti baterií se nachází i místo pro dodávaný malý USB přijímač, takže nehrozí, že byste jej někde ztratili.
Technické parametry:
Konektivita: USB, bluetooth

Napájení: 2 x AA baterie (součástí balení)

Rozměry: 110,2 x 57,2 x 23,6 mm

Materiál: Hliník + ABS plast

Barva: hlavní část z hliníku ve stříbrné barvě, tlačítka z ABS plastu v bílém provedení

Hmotnost: 77,5 g

Parametry:

Rozhraní myši: Bezdrátová Wi-Fi
Druh myši: Laserová
Specifikace myši: 3 tlačítková
Specifikace myši: S kolečkem
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.