HP USB-C 110W Laptop Charger

HP USB-C 110W Laptop Charger
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2460848
PartNo:8B3Y2AA#ABB
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 1 449 Kč
Cena s DPH: 1 753 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • HP USB-C 110W Laptop Charger
  • HP USB-C 110W Laptop Charger

Popis produktu:


Vyhovte vysokým požadavkům notebooku na napájení. Pořiďte si pokročilé nabíjecí řešení s výkonem 100 W přes USB-C a dalším 10W portem USB-A pro souběžné nabíjení telefonu, tabletu či jiného zařízení. Nahraďte svou původní nabíječku nebo si pořiďte náhradní nabíječku do domácnosti či kanceláře.

Rychlé a dynamické nabíjení
Pořiďte si rychlou a univerzální nabíječku notebooků, která poskytuje obrovský výkon 110 W pro celodenní používání vašich zařízení. Je lehká a kompaktní a představuje ideálního společníka na cesty, který navíc nabízí dynamické nabíjení (5 V, 9 V, 15 V nebo 20 V) podle potřeb zařízení.

Vysoký výkon. Nižší dopad na životní prostředí
Tato nabíječka notebooků, která je v souladu s nejnovější bezpečnostní normou IEC 62368-1 a je testována podle přísných oborových norem, obsahuje několik ochranných prvků, které chrání vás i vaše zařízení před přepětím, přebíjením, nadproudem a přehřátím. Navíc obsahuje 30% podíl recyklovaných plastů od spotřebitelů a dodává se v recyklovatelném obalu.

Souběžné nabíjení více zařízení
Využívejte 100W napájení přes USB-C a další 10W port USB-A pro souběžné nabíjení telefonu nebo tabletu. Funguje na platformách Windows, Mac a Chrome a nabízí tak maximální flexibilitu.

Nabije prakticky kterékoli zařízení
Vezměte si s sebou svá zařízení náročná na spotřebu energie a rychle je nabíjejte pomocí kabelu USB-C a/nebo portu USB-A. Podporuje téměř všechna zařízení a značky na platformách Windows, Mac a Chrome.
Napájecí adaptér
Napájecí kabel
Dokumentace

Parametry:

Typ příslušenství: Síťové adaptéry (220V)
Záruční podmínky: 12 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.