3mk ochranná fólie Paper Feeling pro Samsung Galaxy Tab S9

3mk ochranná fólie Paper Feeling pro Samsung Galax
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2469176
PartNo:5903108540896
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 340 Kč
Cena s DPH: 411 Kč
Včetně zákonných poplatků.

Popis produktu:

Paper Feeling™
Kreslete, pište a chraňte své zařízení; jako papír - máte pocit, že píšete na kus papíru, efektivně chrání displej před poškozením, mějte vždy čistý displej bez otisků prstů.
Redukce otisků prstů
Jste grafik nebo vývojář a při své každodenní práci dbáte i na ten nejmenší detail? Své návrhy zdokonalujete s maximální péčí, a pak se najednou na obrazovce objeví nevzhledné mastné místo. Zapomeňte na to! Paper Feeling™ je fólie, která se snadno čistí a zabraňuje vzniku skvrn na obrazovce.
Světlo odrážející vrstva
Pokud svůj tablet používáte při každodenní práci, oceníte pohodlí fólie Paper Feeling™. Nejen, že svůj tablet ochráníte a udržíte v bezpečí, ale vrstva odrážející světlo vám poskytne mimořádný pocit pohodlí a posune váš zážitek z používání vašeho zařízení na zcela novou úroveň.
Měkký jako papír
Stylus klouže po obrazovce, ale máte pocit, že píšete na kus papíru. Je to opravdu senzační pocit. S ochrannou fólií Paper Feeling™ můžete jít s dobou, aniž byste se museli vzdát toho, co máte rádi – smyslného pocitu psaní na papír. Paper Feeling™ je nostalgický návrat do minulosti v podobě moderní ochranné fólie s texturou papíru. Vše pro to, aby bylo psaní a kreslení na obrazovce potěšením.
Účinná a robustní ochrana
Píšete, kreslíte – stačí chvilka nepozornosti a vaše drahé zařízení dopadne na dlažbu nebo podlahu. Tlak v žaludku a ta myšlenka – je obrazovka v pořádku? Známe to dobře. Proto jsme zajistili, že ochranná fólie Paper Feeling™ nejen napodobuje papír, ale také pancéřovou skleněnou tabuli. Tato jedinečná fólie zpevňuje obrazovku až o 200 % a účinně chrání obrazovku vašeho tabletu nebo smartphonu před poškrábáním a rozbitím.
A vždy čisté
Nikdo nemá rád psaní na špinavé, potřísněné listy papíru, že? Jednoduše otřete ochrannou fólii Paper Feeling™ a vychutnejte si dokonale čistý displej. Pište a kreslete na obrazovku s jedinečnou texturou papíru, bez otisků prstů a nečistot! Co víc si přát?
Obsah sady
Sada obsahuje:

2 ks. Paper Feeling™ (přední strana)

stěrka

CleaningSet
Technické specifikace
Typ ochrany Pet Foil - Paper Feeling™

Vylepšená odolnost proti nárazu až o 200 %

Tloušťka 0,180 mm

Použité technologie

Materiál Paper Feeling

Technologie výroby laserem

Lepidlo Inviscid-Sil™

Polohovací proužky Fit-In™

Proužky Dust-Fix™

Záruka 12 měsíců

Parametry:

Druh příslušenství: Ochranné fólie
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.