BaByliss ST391E žehlička na vlasy, rychlonahřívání, automatické vypnutí, ionizace, regulace teploty, keramické destičky

BaByliss ST391E žehlička na vlasy, rychlonahřívání
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2449900
PartNo:ST391E
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 1 320 Kč
Cena s DPH: 1 597 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • BaByliss ST391E žehlička na vlasy, rychlonahřívání
  • BaByliss ST391E žehlička na vlasy, rychlonahřívání
  • BaByliss ST391E žehlička na vlasy, rychlonahřívání
  • BaByliss ST391E žehlička na vlasy, rychlonahřívání
  • BaByliss ST391E žehlička na vlasy, rychlonahřívání

Popis produktu:

BABYLISS ST391E
Toužíte mít vlasy jako od kadeřníka? Přesně k tomu vám dopomůže žehlička na vlasy BABYLISS. Tajemství perfektně upravených vlasů tkví v široké teplotní škále v rozsahu od 140 °C do 235 °C, díky níž žehlička upraví vaše vlasy individuálně podle jejich stavu. Jemným zacházením dosáhnou výborné pevnosti, lesku i požadovaného tvaru. Dostačující příkon zvládne žehličku připravit k použití za pouhých 15 s. Žehlicí povrch z keramiky hladce sjede po vlasech, a tak se při stylingu nebudete muset nijak namáhat. Hotový účes vám zaručeně zvedne náladu. Destičky jsou široké 24 mm.

Žehlička na vlasy BABYLISS vás potěší svými funkcemi
Žehlička se vyznačuje generátorem záporných iontů, které se postarají o redukci statické elektřiny. Krátká doba ohřevu pomocí výkonného ohřívače umožní rychlý start úpravy vlasů. Pokud patříte k těm, kteří si nikdy nemohou vzpomenout, zda nenechali přístroj v zásuvce, jistě oceníte praktickou funkci automatického vypnutí žehličky. Žehlička na vlasy BABYLISS je ideální pro všechny, kteří se snaží docílit perfektního účesu šetrným stylingem.

Spolehnout se můžete na snadnou manipulaci i obsluhu
Žehlička na vlasy BABYLISS je ideální pro všechny typy vlasů. Je opatřena bezpečnostním zámkem, který slouží k uzamčení destiček. Tuto vychytávku určitě oceníte při jejím skladování. Žehlička na vlasy BABYLISS nadchne rovněž svým povedeným designem. Pěkná černá každého upoutá.
Specifikace
Vlastnosti

Nepodsvícený displej

Černá
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.