Barco ClickShare CS-100 Huddle + ClickShare tlačítko USB-A

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2255134
PartNo:72PR-FOCBQ32021-H
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 16 685 Kč
Cena s DPH: 20 189 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Vlastnosti
Bezdrátové připojení k centrální obrazovce

Na obrazovce vždy jeden uživatel

Sdílení z notebooku, tabletu nebo smartphonu

HDMI výstup

Jeden uživatel na obrazovce
ClickShare CS-100 Huddle
Spolupracujte lépe v malých týmech. Zasedací místnosti jsou kreativní, flexibilní, přímočaré a intuitivní prostory, kde můžete sdílet, diskutovat a komunikovat. Rychle a snadno.
To je důvod, proč Barco vyvinul ClickShare CS-100 Huddle. Díky tomuto bezdrátovému prezentačnímu systému navrženému pro spontánní spolupráci v zasedacích prostorách mohou uživatelé jednoduše sdílet to, co je na jejich notebooku nebo mobilním zařízení, na prezentační obrazovce. Žádné kabely, žádné nastavení, žádné čekání na připojení. Zaměřte se na to, na čem záleží.
Obraťte zasedací místnosti do živých prostorů spolupráce
CS-100 Huddle přináší rychlé a kreativní sdílení obsahu do malých místností pro schůzky a porady. Poskytuje vašemu podniku jednotný zážitek ze schůzky od malých setkávacích až po zasedací místnosti. Kdokoli - včetně hostů - se může připojit a sdílet, není potřeba žádné školení. Pomocí aplikace ClickSHare zobrazíte obsah z přístroje na obrazovce zasedací místnosti. Nebo objednejte tlačítko ClickShare navíc, pro lepší a přímočařejší sdílení obsahu.
Vhodný pro vaši společnost
CS-100 Huddle je samostatný model s výstupem HDMI, který umožňuje připojení až 8 uživatelů a současně s jedním sdíleným uživatelem. Může být také integrován do firemní sítě a centrálně spravován, abyste si mohli vychutnat jednotný zážitek ze své setkávací místnosti nebo svého zasedacího sálu. CS-100 Huddle obsahuje standardní bezpečnostní funkce ClickShare, včetně šifrování, správy přihlášení, https a možnost skrýt SSID bezdrátové sítě základní jednotky.

Parametry:

Typ zařízení: Videokonference
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.