Baseus C01 magnetický držák do auta (do ventilační mřížky), krémově bílá

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2346858
PartNo:SUCC000102
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 247 Kč
Cena s DPH: 299 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Baseus SUCC000102
Postarejte se o svou bezpečnost a pohodlí při cestování. Tomu pomůže praktický magnetický držák do auta Baseus, který můžete snadno namontovat na svislou nebo vodorovnou mřížku vašeho vozu. Produkt zaručuje silnou magnetickou přitažlivost a díky jeho nastavitelnosti snadno přizpůsobíte jeho polohu vašim potřebám.
Pro vaše pohodlí
Magnetický držák do auta Baseus umožňuje obsluhovat telefon jednou rukou a zajistit vaši bezpečnost při cestování. Silikonová svorka zaručuje stabilní polohu držáku i na hrbolaté vozovce, zatímco 360° nastavitelná konstrukce umožňuje nastavit polohu telefonu. Speciální magnetická kabelová spona je také plusem, který usnadňuje ukládání a udržování organizované.
Žádné starosti o vaše vozidlo
Díky pečlivě promyšlenému designu držák nepoškrábe části vašeho vozu - silikonová svorka je pro povrch zcela bezpečná a magnetická deska umístěná na smartphonu poskytne ještě lepší přitažlivost. Za zmínku stojí také praktický kulový kloub, který umožňuje neomezené nastavení polohy držáku. Důležité je, že použité magnety neovlivňují kvalitu signálu.
Specifikace:
Výrobce: Baseus

Modelka: SUCC000102

Materiál: ABS + silikon

Typ držení: Magnetický

Montáž: Na mřížce automobilu

Kompatibilita: Univerzální

Barva: Bílá

Rozměry: ?53 x 76 mm

Parametry:

Druh příslušenství: Držáky
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.