Baseus Stable držák do auta (do ventilační mřížky), krémově bílá

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2346860
PartNo:SUWX000002
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 298 Kč
Cena s DPH: 361 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Baseus SUWX000002
Často cestujete a používáte navigaci telefonu? Držák od Baseus bude pro vás dokonalým řešením. Gravitační držák telefonu, který se montuje na větrací otvory automobilu, má rozsah nastavení uchopení 360 stupňů. Automatické boční svorky držáku se samy přizpůsobují šířce telefonu. Držák se vyznačuje promyšleným designem, takže se nemusíte obávat, že z něj telefon vypadne a bude poškozen.
Stabilita
Produkt Baseus zaručuje bezpečnost vašeho telefonu. Inovativní gravitační konstrukce ve tvaru „Y“ poskytuje ještě větší stabilitu při jízdě i na extrémně hrbolaté silnici. Kromě toho se držák automaticky přizpůsobí velikosti telefonu.
Kompaktní design
Boční ramena spon lze zasunout do základny, což vám dává větší prostor pro větrání. Mezitím mechanický háček na zadní straně poskytuje bezpečné a stabilní uchopení při připevnění k mřížce. A co víc, protiskluzové ochranné silikonové podložky váš telefon nepoškrábají, což mu poskytne plnou ochranu.
Bezproblémový provoz telefonu
Další výhodou držáku je schopnost ovládat telefon jednou rukou. To vám umožní pohodlně a bezpečně používat navigaci, přijímat příchozí hovory, atd Má 360stupňový rozsah nastavení držáku, který umožňuje nastavit náklon nebo otočit na levou/pravou stranu.
Odolný
Produkt byl vyroben s ohledem na vaše pohodlí a bezpečnost vašeho zařízení. Výřezový nabíjecí port umožňuje pohodlné použití. A co víc, prodloužení svorky funguje i při zapnutí pouzdra. Kovové svorky jsou robustní a odolné.
Specifikace:
Značka: Baseus

Barva: Bílá

Rozměry: 55 x 100 x 95 mm

Materiál: ABS + silikon+hliníková slitina

Prodloužení svorky: ? 120 mm

Místo montáže: Na mřížce

Parametry:

Druh příslušenství: Držáky
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.