Baseus C01 magnetický držák do auta (na palubní desku), krémově bílá

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2346866
PartNo:SUCC000002
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 275 Kč
Cena s DPH: 333 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Baseus SUCC000002
Postarejte se o svou bezpečnost a pohodlí při cestování. Tomu pomůže praktický magnetický držák do auta Baseus, který můžete snadno namontovat na palubní desku vašeho vozu. Produkt zaručuje silnou magnetickou přitažlivost a díky jeho nastavitelnosti snadno přizpůsobíte jeho polohu vašim potřebám.
Pro vaše pohodlí
Magnetický držák do auta Baseus umožňuje obsluhovat telefon jednou rukou a zajistit vaši bezpečnost při cestování. Páska 3M zaručuje stabilní polohu držáku i na hrbolaté vozovce, zatímco 360° nastavitelná konstrukce umožňuje nastavit polohu telefonu. Speciální magnetická kabelová spona je také plusem, který usnadňuje ukládání a udržování organizované.
Bez starostí pro vaše vozidlo
Díky pečlivě promyšlenému designu je držák zcela bezpečný pro vaše auto - páska 3M je extrémně pevná a zároveň nezanechává stopy ani nepoškozuje vaše auto. Za zmínku stojí také praktický kulový kloub, který umožňuje neomezené nastavení polohy držáku. Důležité je, že použité magnety neovlivňují kvalitu signálu.
Specifikace:
Výrobce: Baseus

Modelka: SUCC000102

Materiál: ABS + silikon

Typ držení: Magnetický

Montáž: Na mřížce automobilu

Kompatibilita: Univerzální

Barva: Černá

Rozměry: ?53 x 76 mm

Parametry:

Druh příslušenství: Držáky
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.