Cambium Networks cnPilot e425H wall plate, EU

Cambium Networks cnPilot e425H wall plate, EU
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1773898
PartNo:PL-E425H00A-EU
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 5 863 Kč
Cena s DPH: 7 094 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • Cambium Networks cnPilot e425H wall plate, EU
  • Cambium Networks cnPilot e425H wall plate, EU

Popis produktu:

CnPilot e425H je vnitřní nástěnný přístupový bod podnikové třídy, který podporuje standard 802.11ac Wave 2, je ideální pro hotely a resorty, vícebytové jednotky (MDU) nebo téměř jakékoli vnitřní prostory, které potřebují nástěnný přístupový bod s několika Gigabitovými Ethernet porty pro řízení přístupu k vnitřní síti Wi-Fi a kabelového portu spravovaného prostřednictvím portálů.




"Nerušit" - hotelový design


Hoteloví hosté se před zapnutím televizoru připojí k Wi-Fi. Wi-Fi je nutností, abyste zůstali ve spojení se spolupracovníky, rodinou a sociálními médii. S nástěnným AP cnPilot e425H bude host potěšen dokonalým připojením ke všem jeho zařízením. Přizpůsobte si cloudově spravovaný přístup hostů pomocí plně konfigurovatelného cloudového portálu se šablonami, rozhraním point and click nebo HTML CSS.




Navrženo pro rychlou instalaci


e425H rychle nainstalujte přes standardní elektroinstalační krabičku nebo na jiné krabičky a povrchy pomocí volitelných montážních adaptérů. e425H má tři gigabitové ethernetové porty. Všechny porty podporují 802.1Q VLAN, IGMP, směrování DHCP layer 3 a firewall. Taktéž umí dodat 15 wattů provozního výkonu k externímu zařízení, jako je telefon VoIP, hub IoT v místnosti nebo dokonce jiný přístupový bod. Segmentace VLAN a IP umožňuje bezpečné připojení k TV set-top boxu, notebooku, tiskárně nebo jakémukoli síťovému zařízení.



Online nástroj pro vytvoření Cambium Wi-Fi sítě

Odkaz na Wi-Fi Designer:



Klíčové funkce



  • 802.11a/b/g/n/ac wave2

  • 5 GHz (2×2), 2,4 GHz (2×2)

  • pasivní PoE výstup

  • 25 dBm EIRP (5 GHz)

  • 27 dBm EIRP (2,4 GHz)

  • Třígigabitový Ethernet


Parametry:

Typy PoE: PoE-In (pouze)
Záruční podmínky: 60 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.