CANYON herní židle Deimos, PU kůže, kovový rám, 90-165°, 3D opěrka, plynový zdvih třídy 4, černo-oranžová

CANYON herní židle Deimos, PU kůže, kovový rám, 90
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1589615
PartNo:CND-SGCH4
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 4 227 Kč
Cena s DPH: 5 115 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • CANYON herní židle Deimos, PU kůže, kovový rám, 90
  • CANYON herní židle Deimos, PU kůže, kovový rám, 90

Popis produktu:

CANYON herní křeslo Deimos, PU kůže, kovový rám, 90-165°, 3D opěrka, plynový zdvih třídy 4, černo-oranžová
KOVOVÝ RÁM O TLOUŠŤCE 1,5 MM
Židle je vyztužena kovovým rámem 1,5 mm . To je důležité pro zvýšení pevnosti a stability židle při jejím používání. Navíc tento rám ještě více posiluje konstrukci židle.
POLYURETAN 60 MM
Jemná nylonová základna s 60mm polyuretanovými koly poskytuje židli vynikající stabilitu a tichý pohyb na jakémkoli povrchu. Díky tomu se židle pohybuje bez zbytečného úsilí. Spolehlivá pomoc pro dokonalé vítězství!
PLYNOVÝ VÝTAH 4 GENERACE
Židle má spolehlivý plynový výtah, který vám umožní nastavit výšku sedadla s maximální přesností. Díky tomu můžete pohodlně sedět u každého stolu a vyhýbat se zbytečnému namáhání rukou a ramen. Plynový výtah je vyrobený pomocí nejnovější technologie, která byla důkladně testována.
EKO KŮŽE A PĚNOVÉ PLNIVO
Sedadlo je potaženo vysoce kvalitní ekologickou kůží, připomínající kůži používanou v interiéru prémiových automobilů. Je snadno čistitelná, odolná proti poškození a příjemná na dotek. Vysoce kvalitní pěnové plnivo jemně podporuje tělo, čímž pomáhá předcházet nepříjemným pocitům svalů a únavě.
BEDERNÍ POLŠTÁŘ
Dolní část zad je často přetížená, proto jsme věnovali zvláštní pozornost designu bederního polštáře. Zajistí maximální pohodlí i když chcete hrát celé hodiny. Posaďte se pohodlně a vyhrajte přetrvávající hry!
OPĚRKA S POLŠTÁŘEM
Vítězství v zdlouhavých bitvách je možné pouze tehdy, když máte dobrou náladu a sedíte co nejpohodlněji. Abychom to zajistili, vybavili jsme židli měkkým polštářem, který poskytuje další podporu hlavě a umožňuje krku odpočívat. Už žádné napětí v oblasti krku a ramen!
3D-PODRUČKY S ÚHLEM SKLONU 15°
Tyto 3D područky jsou vyrobeny s využitím nejmodernějších technologií. Mohou se pohybovat dopředu a dozadu, nahoru a dolů a vysunovat a zatahovat do 15 °. Tím se zabrání únavě v rukou po dlouhou dobu. Získejte maximální pohodlí i po hodinách hry!
SKLON OPĚRADLA 90 ° -165 °
Odpočiňte si, aniž byste ztratili kontrolu nad hrou! Můžete naklonit opěradlo židle o 90 ° - 165 °, protáhnout se, uvolnit svaly zad a paží. Pár minut relaxace a můžete hrát znovu v plné síle!
PROFESIONÁLNÍ MECHANISMUS
Dobře vyvážený a dokonale vystředěný profesionální mechanismus zajišťuje pohodlné sezení. Dodá vašemu hernímu židli houpací funkcí, což vám umožní nastavit úhel sedadla a úroveň houpání.
TECHNICKÉ PARAMETRY
Článek : CND-SGCH4
Kola: 60 mm polyuretan
Barva: Černá/oranžová
Zvednutí: Plynový výtah třídy 4
Maximální zatížení: 150 kg
Područky: Nastavení 3D
Opěradlo: Sklon 90°-165°
Naklápěcí mechanismus: Profesionální
Materiály: Polyuretanová kůže,
Originální a recyklovaná pěna,
Kovový rám o tloušťce 1,5 mm,
Vysoce kvalitní nylonová základna
Opěrka hlavy: Měkká paměťová pěna
BALENÍ
Druh balení: Maloobchod
Velikosti balení: 360x650x870 mm
Hmotnost balení: 27 kg
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.