Pinnacle Studio 26 Ultimate ML EU - Windows, EN, CZ, DA, DE, ES, FI, FR, IT, NL, PL, SV - ESD

Pinnacle Studio 26 Ultimate ML EU - Windows, EN, C
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2324415
PartNo:ESDPNST26ULML
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 2 280 Kč
Cena s DPH: 2 759 Kč
Včetně zákonných poplatků.

Popis produktu:



Pinnacle Studio 26 Ultimate
Vychutnejte si střih videa na profesionální úrovni, který dokáže proměnit vaše tvůrčí koncepty v prvotřídní produkci hodnou velkého plátna - to vše s pomocí pokročilých nástrojů, efektů filmové kvality, bezkonkurenční přesnosti klíčových snímků a výkonu na vysoké úrovni, který poskytuje Pinnacle Studio™ 26 Ultimate.

Přejděte na profesionální úroveň.

Užívejte si pokročilé úpravy videa v rozlišení HD, 4K a 360 v neomezeném počtu stop. Pozvedněte své produkce na vyšší úroveň díky výkonným nástrojům profesionálního kalibru, včetně maskování videa, 360° střihu videa, sledování pohybu, střihu z více kamer, videa s rozdělenou obrazovkou a mnoha dalších!

Dodejte svým videím filmový šmrnc díky kompletní funkci Color Grading, Morph a plynulým přechodům, efektům Paint, vlastním titulkům a dalším možnostem - budete mít vše, co potřebujete k předvedení jedinečného charakteru svých produkcí.

Překonejte tradiční klíčové snímky a dolaďte každý parametr střihu - umístění, velikost, rychlost, překryvy, přechody, efekty a další.
Přizpůsobte si pracovní prostor svým osobním preferencím při úpravách: nastavte si vlastní klávesové zkratky nástrojů, seskupujte a upravujte klipy současně a prozkoumejte zjednodušený pracovní postup s lepší stabilitou a spolehlivostí produktu než kdykoli předtím.

Ponořte se do výkonných nástrojů, které byste očekávali pouze v profesionálním střihovém softwaru.

Tato nová verze programu Pinnacle je rychlejší, lepší a efektivnější než kdykoli předtím - a my vám za to můžeme poděkovat. Na základě vaší zpětné vazby jsme produkt posílili a zaměřili se na základní editační procesy, abychom přinesli skutečná vylepšení aspektů, na kterých vám skutečně záleží, a poskytli tak nejjednodušší a nejplynulejší editační prostředí za poslední roky. Pinnacle Studio 26 přináší hmatatelná vylepšení uživatelského prostředí nad rámec jednoduchých oprav chyb a úprav rozhraní - vylepšili jsme strukturu produktu změnami ve všech oblastech, od logiky chování přes správu zdrojů až po zcela nový proxy kodek. Díky výrazně vylepšené stabilitě, výkonu a použitelnosti si můžete vychutnat zjednodušený pracovní postup a plně se soustředit na kreativní stránku střihu videa!

Tato verze se z velké části zaměřuje na stabilitu produktu a výkon základních funkcí spolu s desítkami oprav pádů a chyb pro cílené vylepšení více než 200 jedinečných scénářů identifikovaných uživateli. Pinnacle Studio 26 je naše dosud nejspolehlivější a nejstabilnější verze. Užijte si plynulý a zefektivněný střih videa od okamžiku instalace!

Byla provedena neuvěřitelná zlepšení výkonu v oblastech identifikovaných uživateli, jako je doba spuštění softwaru, využití zdrojů, odezva rozhraní a náhledu projektu a také rychlost importu a exportu. Mezi hlavní vylepšení výkonu patří:
Implementace formátu Apple ProRes* jako inteligentního proxy pro lepší náhled, přehrávání, vykreslování časové osy a celkovou odezvu při střihu.
Změna logiky chování s cílem vyhnout se zbytečnému obnovování a snížit zpoždění vykreslování.
Nové rozevírací okno pro výběr z možností kvality náhledu projektu pro optimalizaci výkonu
Cílené zlepšení rychlosti importu klipů do knihovny a exportu finálních projektů

Parametry:

Pro koho je licence určena: Komerční
Jazyk: Český
Způsob licencování: Plná verze
Typ licence: Online ESD
Záruční podmínky: 6 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.