EPSON ink bar Singlepack UltraChrome XD CyanT694200 (700ml)

EPSON ink bar Singlepack UltraChrome XD CyanT69420
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2456543
PartNo:C13T69420N
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 5 851 Kč
Cena s DPH: 7 080 Kč
Včetně zákonných poplatků.

Popis produktu:



Proč používat originální inkoust EPSON?
Nízké počáteční náklady jsou přirozeně lákavé, ale pokud skončíte s vadným produktem, může to být z dlouhodobého hlediska nákladné zklamání. Můžete si být jisti, že repasovaná nebo kompatibilní inkoustová kazeta bude fungovat? A co když nakonec strávíte více času a peněz opětovným tiskem dokumentů, které nejsou dostatečně kvalitní při prvním výtisku? Na inkousty jiných výrobců se navíc nevztahuje záruka společnosti Epson. Pokud poškodí vaši tiskárnu, může být záruka neplatná.
EPSON
.


Rozšířený rozsah barev
Cílem vývoje pigmentového inkoustu UltraChrome bylo spojit vlastnosti dlouhodobé a krátkodobé barevné stálosti pigmentových inkoustů s barevnou škálou barevných inkoustů. Tento nový systém barevných inkoustů obsahuje světlečernou jako sedmou barvu, čímž je při černobílém tisku dosaženo jemnějšího odstupňování, a také dva druhy černého inkoustu, mat & foto, díky kterým je zajištěno dosažení optimální kvality na všech typech médií.

Parametry:

Tisková technologie: Inkoustová
Typ produktu spotřebního materiálu: Barevná cartridge/toner/páska
Záruční podmínky: 6 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.