Ezviz C3X Dual Lens Full HD IP kamera, 4mm

Ezviz C3X Dual Lens Full HD IP kamera, 4mm
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1812274
PartNo:CS-CV310-C0-6B22WFR(4mm)
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 3 169 Kč
Cena s DPH: 3 835 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • Ezviz C3X Dual Lens Full HD IP kamera, 4mm
  • Ezviz C3X Dual Lens Full HD IP kamera, 4mm

Popis produktu:

C3X je nástěnná venkovní Wi-Fi / LAN kamera s Full HD rozlišením 1920 × 1080, hned několika novinkovými funkcemi a vysokým stupněm krytí IP67, takže ji bez obav můžete vystavit jakémukoliv počasí.




Kamera Wi-Fi s duálním objektivem a vestavěnou umělou inteligencí


Seznamte se s první komerční bezpečnostní kamerou s duálním objektivem na světě. Barevné video během noci se stává realitou i bez doplňkového osvětlení. A vše ještě více usnadňují vestavěné algoritmy umělé inteligence. Když se lidé a vozidla objeví v určených zónách, získáte nyní přesná upozornění. Získejte v modelu C3X špičkovou a profesionální ochranu.




První duální objektiv v bezpečnostní kameře


Živých barev snímání se v nastavení dvou 2MP kamer dosahuje prostřednictvím dvou objektivů – jeden objektiv zaznamenává okolní jas a druhý zachycuje informace o barvách. Následně se oba obrazy pomocí patentovaného algoritmu společnosti EZVIZ sloučí a vytvoří obraz s bohatými detaily a realistickými barvami.


Ezviz C3X

Revoluční barevné noční vidění bez bodového osvětlení


Využití doplňkového osvětlení k dosažení barevného nočního vidění bylo skvělým nápadem – až do představení modelu C3X. Model C3X využívá k vykreslování lepšího barevného obrazu i za největší tmy dva objektivy a dvě infračervená světla. Žádné bodové osvětlení není třeba. Barvy modelu C3X jsou přirozenější a obraz je rovnoměrněji osvětlen.


Ezviz C3X


Aktivně chrání důležitá místa


Díky vestavěnému modelu hlubokého učení dovede kamera C3X detekovat pohyb obrysů osob a vozidel ve skutečném čase. Budete tak přesně upozorněni, jak jste si vždy přáli. Když se nikdo nedívá, kamera C3X převezme směnu za vás. Kamera C3X vám umožní v aplikaci EZVIZ vytvořit konkrétní zóny, a ochránit tak váš nejcennější majetek. Je na vás, zda se rozhodnete zabránit vstupu do těchto zón osobám, vozidlům nebo oběma typům objektů. V případě detekce objektů zájmu se z kamery ozve hlasitá siréna a zábleskové svítidlo začne rychle blikat, aby narušitele odradily. Během zlomku sekundy obdržíte oznámení. Model C3X vám umožní zaznamenat váš hlas k přizpůsobenému uvítání nebo odrazení. Pokud například návštěvníci parkují vozidla v zakázaných oblastech, kamera přehraje předem uloženou zprávu a nařídí řidičům, aby zaparkovali jinde.


Ezviz C3X

Ukládání záznamů


S více možnostmi úložiště si můžete vybrat, kam chcete své nahrávky uložit. Fotoaparát C3X může dokonce uložit na všechna tři místa najednou pro další zálohování v případě, že je kamera poškozena nebo dojde k chybě sítě. Kamera C3X přitom využívá nejnovější technologii komprese videa H.265. Video je zřetelnější a plynulejší a zároveň se tím snižují požadavky na prostor datových úložišť a šířku pásma.


Ezviz C3X


Obsah balení



  • Zařízení

  • Napájecí adaptér 12V DC, s 1,5m kabelem

  • Šroubky, krytka kabelu, vrtací šablona

  • Stručná uživatelská příručka


Parametry:

Slot na paměťové karty: microSD - až 256GB
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.