Ezviz C3W PRO Active Defense Full HD IP kamera, 2.8mm

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2199591
PartNo:CS-C3W-A0-3H2WFL(2.8mm)
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 169 Kč
Cena s DPH: 1 414 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

C3W Pro je vylepšená barevná kamera pro noční vidění od EZVIZ, která obsahuje zabudovaný AI algoritmus pro detekci osob a přesnější výstrahy i ve tmě. Můžete také vést obousměrnou konverzaci s rodinou nebo návštěvníky díky aplikaci EZVIZ v mobilním telefonu, ať jste kdekoli. Vše budete mít vždy na dosah ruky.




Klíčové vlastnosti



  • Full HD rozlišení (2 MP, 1920 × 1080 px, 30 fps)

  • 2,4GHz Wi-Fi + LAN

  • 2.8mm objektiv, pozorovací úhel 110°

  • Černobílé / barevné noční vidění

  • Detekce osob s pomocí umělé inteligence

  • Venkovní provedení (krytí IP67)

  • Slot na MicroSD kartu 256 GB




Skvělý obraz i v noci


Kamera nabízí noční vidění s osvětlením díky dvěma vestavěným bodovým světlům a profesionálním optickým čočkám. I noční scénu tak uvidíte v plných barvách. Dokonce budete moci rychle identifikovat zajímavé detaily - například barvu projíždějícího vozu před kamerou!


Ezviz C3W PRO


Zapněte světla jen když potřebujete


Pokud nepotřebujete další osvětlení, jednoduše přepněte fotoaparát na černobílé noční vidění pomocí aplikace EZVIZ a stále uvidíte 30 metrů daleko. Třetí režim nočního vidění je neuvěřitelně chytrý - automaticky zapne reflektory po detekci podezřelého pohybu, takže oznámení i vzdálená vyhledávání budou plně barevná.


Ezviz C3W PRO


Obousměrné audio


Ne každá venkovní bezpečnostní kamera podporuje obousměrnou komunikaci. Kamera C3W Color Night Vision posunula tuto funkci do nového levelu pomocí vysoce věrného reproduktoru a mikrofonu s ultra dlouhým rozsahem snímání, takže můžete slyšet hlasitě a jasně co se na druhém konci děje. Nebo mluvte, jako byste tam byli.


Ezviz C3W PRO

Parametry:

Audio: Mikrofon, Reproduktor
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.