Garett Beauty Lift Skin - masážní přístroj na obličej a krk

Garett Beauty Lift Skin - masážní přístroj na obli
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2256425
PartNo:LIFT-SKIN-BIAL
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 1 435 Kč
Cena s DPH: 1 736 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • Garett Beauty Lift Skin - masážní přístroj na obli
  • Garett Beauty Lift Skin - masážní přístroj na obli
  • Garett Beauty Lift Skin - masážní přístroj na obli

Popis produktu:

Garett Beauty Lift Skin
Objevte sílu sonické masáže! Garett Beauty Lift Skin je inovativní zařízení, které využívá kombinovaný výkon vysokofrekvenčních vibrací, EMS pulsů, tepelné a fotonové terapie (tj. Světelné terapie). Toto je nejnovější technologie vytvořená s ohledem na vaši krásu a pohodu. Kombinace různých metod oštření pokožky umožňuje široké spektrum účinků. Masážní hlavice pomáhá snižovat viditelnost vrásek, zlepšuje pevnost pokožky a kontury obličeje (navíc se používá k lymfodrenáži). To vše v jednom domácím ošetření!
Kombinovaná síla zvukových vibrací, elektrostimulace a světla.
Masážní přístroj Garett Beauty Lift Skin Facial Massager je jedinečný přístroj, který kombinuje výhody různých technologií. Jemné impulzy EMS v kombinaci s vysokofrekvenčními sonickými vibracemi pomáhají zlepšovat krevní a lymfatický oběh, zlepšují pevnost pokožky a zpomalují stárnutí kožních buněk. Specifická barva světla poskytuje další výhody. Modré světlo (vlnová délka 415 nm) pomáhá snižovat záněty kůže a urychluje dobu hojení, zelené světlo (530 nm) pomáhá rozjasňovat pokožku a podporuje její hydrataci, zatímco červené světlo (620 nm) zlepšuje pružnost pokožky tím, že stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu.
Nabíjení přes USB
Můžete jej snadno nabíjet připojením k napájení nebo k portu USB v počítači pomocí přiloženého nabíjecího kabelu. Plně nabitá baterie vydrží přibližně 4-5 hodin nepřetržitého provozu!
Pohodlí a bezpečnost
Přístroj Garett Beauty Lift Skin můžete používat pomocí jediného tlačítka, kterým jej zapnete a vypnete a zvolíte provozní režim. Ergonomický tvar hlavice usnadňuje pohyb po pokožce obličeje a krku. Díky vysokému výkonu přístroje vám k dosažení optimálních výsledků stačí jen několik okamžiků. Bezpečnostní funkce zajišťuje, že se přístroj při nepoužívání po 3 minutách automaticky vypne.
Klíčové vlastnosti
Sonické vibrace

EMS pulzní stimulace

Fotonová terapie
Technické parametry
Rozměry: 92x40x118 mm

Hmotnost: 66g

Napětí: 3,7V

Kapacita baterie: 800 mAh

Čas nabíjení: 120 minut

Obsah balení: USB kabel, manuál

Parametry:

Produkt: Masážní přístroje
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.