Garett Beauty Glow Eye -masážní přístroj na oblast očí a rtů

Garett Beauty Glow Eye -masážní přístroj na oblast
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2434361
PartNo:GLOW-EYE-WHT
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 822 Kč
Cena s DPH: 995 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • Garett Beauty Glow Eye -masážní přístroj na oblast
  • Garett Beauty Glow Eye -masážní přístroj na oblast
  • Garett Beauty Glow Eye -masážní přístroj na oblast

Popis produktu:



Klíčové specifikace Garett Beauty Glow Eye
Přístroj na masáž očního okolí a oblasti kolem rtů
LED fototerapie: červené a modré světlo
Vibrační masáž (mikromasáž)
Redukce vrásek smíchu u očí a tmavých kruhů pod očima
Zrychlení vstřebávání účinných látek z kosmetických přípravků do pokožky


Garett Beauty Glow Eye - jedinečný masážní přístroj na oční okolí

Garett Beauty Glow Eye je jedinečný produkt péče o oči. Umožní vám ošetřit jak okolí očí, tak i oblasti v okolí rtů. Světelná terapie využívá dva druhy světla - červené a modré LED světlo, které přispívají ke zlepšení struktury pleti a také snižují produkci kožního mazu. Využívá také sonické vibrace, které mají relaxační účinek a také podporují vstřebávání účinných látek z kosmetických přípravků.


Terapie světlem

Garett Beauty Glow Eye využívá pokročilou technologii fototerapie. Použití červeného světla LED o vlnové délce 620 nm stimuluje obnovu vláken kolagenu a elastinu v kůži, což se projevuje zlepšením její elasticity. Tato barva působí na buněčné úrovni, stimuluje metabolismus, hojení pokožky a pomáhá redukovat její zjizvení. Modré světlo má protizánětlivé vlastnosti, přináší úlevu podrážděné pokožce a působí proti nedokonalostem.


Sonické vibrace

Vibrace sonické mají příznivý vliv na stav pokožky. Vysokofrekvenční vibrace pronikají do hlubších vrstev kůže, což podporuje lepší vstřebávání účinných látek. Působení produktů péče o pleť je tak silnější, pokožka získý zpět ztracený lesk a zdravý vzhled. Mimo to vibrace uvolňují unavenou pokožku a zlepšují krevní oběh.


Antibakteriální a čistící režim

Režim C (modré světlo LED + sonické vibrace) je určen k boji proti bakteriím, snížení nadměrného vylučování mazu a zmírnění zánětů pokožky. To je obzvláště výhodné pro osoby s problematickou pletí, náchylné ke vzniku akné a zánětů a k odstranění nečistot. Modré světlo LED má antibakteriální a protizánětlivý účinek, pomáhá zlepšit stav pleti a redukovat nedokonalosti.


Režim protivráskový a zpevňující

Režim M (červené světlo LED + vibrace sonické) podporuje redukci vrásek a vyhlazuje pokožku. Světlo v této barvě působí na buněčné úrovni, stimuluje produkci kolagenu a elastinu, což pomáhá zlepšit strukturu pokožky a zvýšit její elasticitu. V kombinaci s vibracemi sonickými jsou účinné látky obsažené v kosmetických přípravcích vtlačovány hlouběji do pokožky, což umožňuje dosáhnout lepších výsledků v boji proti projevům stárnutí.


Vždy s vámi

Chcete si udělat masáž v nejvhodnějším okamžiku pro vás? Vyberte si Garett Beauty Glow Eye. Bez problémů se vejde do kabelky nebo kosmetické taštičky a díky napájení bateriemi nemusíte myslet na kabel nebo nabíječku.
Technické specifikace
Rozměry: 132 x 24 x 24 mm
Hmotnost: 23 g
Počet LED žárovek: modrá, červená
Napájení: 0,15 W
Provozní napětí: 1,5 V
Typ baterie: AA 1,5 V LR6
Kapacita baterie: 1,5 V
Provozní teplota: 0 - 40 °C
Zvukové vibrace: ANO
Počet provozních režimů: 2
Kryoterapie: NE
Obsah balení: přístroj, uživatelská příručka CZ/EN, baterie nejsou součástí dodávky








Parametry:

Produkt: Masážní přístroje
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.