Gigaset A690 IP černý

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1778889
PartNo:S30852-H2811-R601
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 567 Kč
Cena s DPH: 1 896 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

S bezdrátovým telefonem Gigaset A690 IP lze telefonovat přes pevnou linku i internet v pohodlí domova. Tento telefon má podporu internetové telefonie VoIP, díky které může uživatel nejen snížit účty za telefon, ale také vést až 3 hovory najednou pomocí externích sluchátek. Do telefonního seznamu je možné si uložit až 150 kontaktů, se kterými si můžete povídat 12 hodin v kuse se sluchátkem u ucha i na stole.

Rozšiřitelný telefonní systém Gigaset A690 IP umožňuje vedle jednoho připojení k pevné síti nastavit až šest SIP účtů pro telefonování skrz internet. Současně dovolí až dva hovory přes internet a k tomu jeden přes pevnou linku. Jednotlivé SIP účty přiřadíte ke sluchátkům zapojeným do základny. V balení se nachází telefonní PSTN šňůra i síťový Ethernet kabel. Vynikající zvukovou kvalitu zajišťuje kodek G.722.

Režim handsfree ve 2 konfiguracích

Při plném nabití telefon vydrží až 12 hodin hovorů nebo 180 hodin v pohotovostním režimu. Po připojení k elektřině slouží praktický stojánek současně jako nabíječka. V interiéru má bezdrátový telefon dosah 50 m od základny, venku až 300 m. Při telefonování se může sluchátko nechat na stole, protože telefon má funkci handsfree. Je možné si vybrat ze dvou režimů s různým nastavením vyšších a nižších frekvencí ten, který se uživateli příjemněji poslouchá.

SpecifikacePodsvícení displejeMax. délka hovoruFunkce telefonu

0.8 kg

Parametry:

Typ telefonu: Bezdrátový
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.