HIKVISION MicroSDHC karta 8GB C1 (R:23MB, s, W:10MB, s) + adapter

HIKVISION MicroSDHC karta 8GB C1 (R:23MB, s, W:10M
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2260556
PartNo:HS-TF-C1(STD)/8G/Adapter
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 84 Kč
Cena s DPH: 102 Kč
Včetně zákonných poplatků.

Popis produktu:

HS-TF-C1(STD)/8G/Adaptér
Všeobecná verzia spotrebiteľskej karty Micro SD (TF) série C1 je vybraná tak, aby poskytovala vyšší výkon s lepším pamäťovým médiom. Rýchlosť čítania až 92 MB/s a zápisu 50 MB/s, vysoká kompatibilita, široké použitie v mobilných telefónoch, fotoaparátoch, tabletoch atď. Na rýchle ukladanie údajov sa môže použiť aj na inštaláciu malej kapacity súborov priemyselného riadiaceho systému.
Kompaktná a ľahko použ iteľná - ako najmenšia pamäťová karta SD flash je microSDHC/microSDXC Class 10 štandardnou škálovateľnou možnosťou ukladania, ktorá je vhodná na použitie v širokom spektre tabletov, smartfónov a fotoaparátov. Môže sa používať aj v spojení s iným adaptérom na pamäťové karty SD flash, aby zodpovedal štandardnému hostiteľskému zariadeniu SDHC/SDXC.
Dobre prispôsobené - nárazuvzdorné, proti röntgenovému žiareniu, vysokým a nízkym teplotám, môžu bezpečne prejsť letiskovým röntgenom, široko prispôsobené rôznym pracovným prostrediam. Chráňte svoje súbory v náročných podmienkach.
TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE
Pamäť NAND flash TLC (trojúrovňová bunka)
7 rokov
.

Parametry:

Typ karty: Micro SDHC
Kapacita uložiště: 8 GB
Záruční podmínky: 84 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.