HP Wired USB-A Stereo Headset EURO

HP Wired USB-A Stereo Headset EURO
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2258146
PartNo:428H5AA#ABB
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 604 Kč
Cena s DPH: 731 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • HP Wired USB-A Stereo Headset EURO
  • HP Wired USB-A Stereo Headset EURO

Popis produktu:


Stačí náhlavní soupravu připojit a hned můžete začít mluvit. Díky funkci potlačení šumu, pohodlnému provedení a snadným možnostem nastavení můžete vyřizovat jeden hovor za druhým bez zbytečného rušení a frustrace.

Ovládání hovorů
K hovorům se připojíte velmi snadno. Flexibilní mikrofon na tyči blokuje šum na pozadí, takže vaše hovory nebude nic rušit. Ovládání hlasitosti a ztlumení mikrofonu se nachází na kabelu.

Jednoduché připojení přes rozhraní USB-A
Díky konektoru USB-A se k hovoru připojíte v řádu sekund a po dobu telefonátu se nebudete muset strachovat o to, že by se konektor odpojil nebo že by ve sluchátkách došla baterie.

Příjemné a pohodlné
Odolné náušníky z veganské kůže byly vyrobeny pro celodenní pohodlné používání. Stačí si upravit hlavový popruh tak, aby vám náhlavní souprava dobře seděla, a ani po celodenním telefonování vás nebude nic bolet.

Certifikace Works With Chromebook
Odznak Works With Chromebook na zařízení zaručuje kompatibilitu s Chromebooky a dalšími zařízeními se systémem Chrome OS. Užívejte si bezproblémovou práci s certifikovaným příslušenstvím Works With Chromebook. Když uvidíte odznak Works With Chromebook, můžete se spolehnout, že zařízení je kompatibilní.
HP Stereo USB Headset G2
Dokumentace

Parametry:

Typ sluchátek: Na uši
Mikrofon: Ano
Vlastnosti sluchátek: S mikrofonem
Rozhraní sluchátek: USB
Délka kabelu (m): 1.6-2.5
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.