HP Dock - Thunderbolt 120W G4 EURO (Hook) 1xTB4, 4x USB 3.2, 2xUSB-C 3.2, HDMI 2.0, 2xDP 1.4, 1xRJ45

HP Dock - Thunderbolt 120W G4 EURO (Hook) 1xTB4, 4
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2288830
PartNo:4J0A2AA#ABB
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 5 161 Kč
Cena s DPH: 6 245 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • HP Dock - Thunderbolt 120W G4 EURO (Hook) 1xTB4, 4
  • HP Dock - Thunderbolt 120W G4 EURO (Hook) 1xTB4, 4
  • HP Dock - Thunderbolt 120W G4 EURO (Hook) 1xTB4, 4
  • HP Dock - Thunderbolt 120W G4 EURO (Hook) 1xTB4, 4

Popis produktu:

120W dok HP Thunderbolt G4 Vyrobeno v Číně a na Tchaj-wanu
[4] Pokud chcete využívat USB-C Alt Mode, hostitelský počítač musí podporovat protokol DisplayPort™ Alt Mode přes USB-C. Nabíjení a replikace portu jsou podporovány na noteboocích, které disponují implementací průmyslových specifikací USB-C Alt Mode. Vypínač na zapnutí nebo probuzení systému, Wake-on LAN při zapnutém a vypnutém doku, Wake-on LAN ze stavů S4/S5 a potlačení MAC adres při zapnutém a vypnutém doku ve stavech S0, S3, S4, S5 fungují pouze na noteboocích HP nebo noteboocích s podporou HP. Společnost HP neposkytuje ovladače ethernetu a zvuku pro Macy.

[8] Recyklační zařízení nejsou k dispozici ve všech oblastech.

DisplayPort™ a logo DisplayPort™ jsou ochranné známky ve vlastnictví asociace Video Electronics Standards Association (VESA) v USA a dalších zemích. Thunderbolt a logo Thunderbolt jsou ochranné známky společnosti Intel Corporation nebo jejích dceřiných společností v USA a dalších zemích. Microsoft, Encarta, MSN a Windows jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA a dalších zemích. Linux je registrovaná ochranná známka společnosti Linus Torvalds v USA a dalších zemích. Intel vPro™ je ochranná známka společnosti Intel Corporation nebo jejích dceřiných společností v USA a dalších zemích. Apple a logo Apple jsou ochranné známky společnosti Apple Computer, Inc. registrované v USA a dalších zemích.
Poznámky Právní omezení

Parametry:

Typ příslušenství: Dokovací stanice a replikátory
Záruční podmínky: 12 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.