HP LaserJet Tank 2504dw (A4, 22 ppm, USB, LAN, Wi-Fi, duplex)

HP LaserJet Tank 2504dw (A4, 22 ppm, USB, LAN, Wi-
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2326969
PartNo:2R7F4A#B19
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 5 863 Kč
Cena s DPH: 7 094 Kč
Včetně zákonných poplatků.

Popis produktu:

Tiskárna HP LaserJet Tank 2504dw Černá: Již za 8,0 s [2] [8] Měřeno podle normy ISO/IEC 17629. Další informace jsou k dispozici na adrese http://www.hp.com/go/printerclaims. Přesné hodnoty rychlosti se liší v závislosti na konfiguraci systému, softwarové aplikaci, ovladači a složitosti dokumentu.

250 až 2 500 Aby byl dosažen optimální výkon zařízení, doporučuje společnost HP dodržovat předepsaný počet stran za měsíc. Tento rozsah byl stanoven na základě mnoha faktorů, včetně intervalu doplňování spotřebního materiálu a životnosti zařízení po dobru rozšířené záruky.

Aplikace HP Smart; Apple AirPrint™; Certifikace Mopria™; Funkce Wi-Fi Direct [5] Poznámka pod čarou k funkci Wi-Fi Direct: Mobilní zařízení musí být před tiskem připojené k signálu Wi-Fi Direct multifunkční tiskárny nebo tiskárny podporující tisk Wi-Fi Direct. Podrobnosti jsou k dispozici na adrese hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi Direct je registrovaná ochranná známka asociace Wi-Fi Alliance. [5]

Až 250 listů a 10 obálek

Běžný papír, těžký papír, kancelářský papír, štítky, lehký papír, obálky

Probíhající tisk: 354 W, pohotovostní režim: 1,59 W, režim spánku: 0,46 W, ručně vypnuto: 0,05 W, automatické vypnutí / ruční zapnutí: 0,05 W, automatické vypnutí / zapnutí přes LAN: 0,4 W [6] Požadavky na napájení vycházejí z podmínek země/regionu, kde se tiskárna prodává. Neměňte provozní napětí. Mohli byste tím poškodit tiskárnu a ztratit nárok na záruční opravu. Spotřeba energie vychází zpravidla z měření zařízení s napájecím napětím 115 V. 
446,1 kg

[1] Černý originální zobrazovací válec HP LaserJet Tank (v balení zaváděcí s výtěžností černého toneru cca 5 000 stran). Informace o výtěžnosti materiálu dodaného s tiskárnou najdete na stránce http://www.hp.com/go/toneryield. Naměřené hodnoty výtěžnosti odpovídají normě ISO/IEC 19752 při nepřetržitém tisku. Skutečná výtěžnost závisí do velké míry na tištěném obsahu a dalších faktorech.

Právní omezení

Parametry:

Barva tisku: Černobílá
Tisková technologie: Laserová
Skutečné rozlišení tiskárny (v DPI): 600x600
Rozhraní tiskárny: USB
Rozhraní tiskárny: Síťové
Rozhraní tiskárny: BlueTooth
Rozhraní tiskárny: Wi-Fi
Maximální formát tisku/média: A4
Maximální rychlost tisku (A4 za minutu): 22
Standardní počet vstupních zásobníků: 1
Automatický oboustranný tisk (Duplex): Ano
Maximální počet vstupních zásobníků: 1
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.