HP myš - 925 Ergonomic Vertical Mouse

HP myš - 925 Ergonomic Vertical Mouse
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2398746
PartNo:6H1A5AA#ABB
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 1 925 Kč
Cena s DPH: 2 329 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • HP myš - 925 Ergonomic Vertical Mouse
  • HP myš - 925 Ergonomic Vertical Mouse
  • HP myš - 925 Ergonomic Vertical Mouse
  • HP myš - 925 Ergonomic Vertical Mouse
  • HP myš - 925 Ergonomic Vertical Mouse

Popis produktu:

Ergonomická vertikální myš HP 925 Každý pohyb je důležitý, od přihlášení až po odhlášení. I na vašem pohodlí záleží. Ergonomická vertikální myš HP je navržena tak, aby vaše ruka při klikání, přetahování a posouvání během dne zůstala v uvolněnější, přirozeně vzpřímené poloze. S jedinečnou odnímatelnou opěrkou zápěstí dosáhnete ještě většího pohodlí, ať pracujete na projektu, upravujete fotky z dovolené nebo se věnujete každodenní práci.

Minimální požadavky na systém[2] Povrch skla může ovlivnit funkčnost.

Skutečný vzhled produktu nemusí být stejný jako na obrázku. © Copyright 2019 HP Development Company, L.P. Informace obsažené v tomto dokumentu se mohou změnit bez předchozího upozornění. Jediná záruka k produktům a službám společnosti HP je určena záručními podmínkami přiloženými k těmto produktům a službám. Ze žádných uvedených informací nelze vyvodit existenci dalších záruk. Společnost HP není odpovědná za technické nebo redakční chyby ani za opomenutí vyskytující se v tomto dokumentu. Windows je registrovaná ochranná známka nebo ochranná známka společnosti Microsoft Corporation v USA a dalších zemích. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem jejich příslušných vlastníků.

Právní omezení

Parametry:

Rozhraní myši: Bezdrátová Wi-Fi
Druh myši: Optická
Specifikace myši: 3 tlačítková
Specifikace myši: S kolečkem
Záruční podmínky: 12 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.