HP 727 300-ml Photo Black DesignJet Ink Cartridge

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:979834
PartNo:F9J79A
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 3 765 Kč
Cena s DPH: 4 556 Kč
Včetně zákonných poplatků.

Popis produktu:

Tiskněte s HP
Je to vaše volba. Produkujte profesionální výsledky s nízkými náklady na stránku a ušetřete při častém tisku s vysokokapacitními inkoustovými kazetami. Nebo ušetřete s cenově dostupnými standardními kazetami. Vracení a recyklování inkoustových kazet je bezplatné a pohodlné.
Popis produktu
Šetřete čas díky bezproblémovému tisku. Chcete-li získat potřebnou konzistentní kvalitu, požadujte originální inkousty HP, které byly navrženy společně s vaší tiskárnou v podobě optimalizovaného tiskového systému. Rychleschnoucí výtisky odolné vůči rozmazání vám pomohou udržet nasazené pracovní tempo.
Udělejte dojem se zřetelnými a snadno čitelnými výkresy a barevnými, působivými prezentacemi. S originálními inkousty HP budete tisknout zřetelné, čisté a přesné čáry a živé barvy – dokonce i skutečně přirozené odstíny šedé.
Technická specifikace
Typ spotřebního materiálu: Inkoust

Barva: Photo Black

Rozměry (Š x H x V): 283 x 41 x 118 mm

Kompatibilní zařízení: Řada tiskáren HP DesignJet T920 ePrinter, řada tiskáren HP DesignJet T1500 ePrinter, řada multifunkčních tiskáren HP DesignJet T2500 e-MFP

Parametry:

Tisková technologie: Inkoustová
Typ produktu spotřebního materiálu: Černá cartridge/toner/páska
Typ produktu spotřebního materiálu: Photo cartridge
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.