Kingston microSDHC 32GB Endurance UHS-I bez adaptéru

Kingston microSDHC 32GB Endurance UHS-I bez adapté
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2197389
PartNo:SDCE/32GB
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 340 Kč
Cena s DPH: 411 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • Kingston microSDHC 32GB Endurance UHS-I bez adapté
  • Kingston microSDHC 32GB Endurance UHS-I bez adapté
  • Kingston microSDHC 32GB Endurance UHS-I bez adapté

Popis produktu:

Paměťová karta Kingston microSDXC Endurance Class 10 UHS-I najde uplatnění v chytrých mobilních telefonech, tabletech, nebo přenosných kamerách. Díky rychlosti umožňuje nahrávat video v rozlišení Full HD a je vhodná pro použití v externích podmínkách.



Paměti typu microSD nacházejí použití především v tabletech, mobilních telefonech, digitálních fotoaparátech, noteboocích apod., a samozřejmě s nimi lze pracovat i na běžném počítači, je však nutné použít patřičný adaptér-čtečku, pod operačním systémem se pak paměťová karta tváří jako další pevný disk a také tak s ní lze pracovat.




Klíčové vlastnosti


Odolná paměťová karta Kingston microSD Endurance s kapacitou 32 GB a rychlostní třídou Class 10 a UHS-I – přenosová rychlost zápisu 30 MBs, rychlost čtení s technologií UHS-I až 95 MBs, odolná proti rentgenovému zářeni, vodě, vysokým teplotám a vibracím.




  • Paměť 32 GB

  • Odolná při extrémích podmínkách

  • Třída 10

  • Technologie UHS-I

  • Min. přenosová rychlos 10 MBs




Vhodná do extrémních podmínek


Tuto odolnou paměťovou kartu microSD oceníte nejen v každodenním užívání, ale také pokud se stane něco nepředvídaného, co by mohlo kartu poškodit. Karta je navržena tak, aby odolala účinkům rentgenovému záření, vibracím, vysokým i nízkým teplotám v rozsahu -25°C až 85°C a také je vodotěsná.


Parametry:

Provozní teplota [°C]: -25 až 85
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.